Κλέλια Πανταζή: Ο γιος της έχει μεγαλώσει και είναι ένας γλύκας

Ο μικρός Μιχαήλ-Άγγελος είναι πλέον δέκα μηνών και σε κάθε ανάρτηση της μαμάς του, κλέβει τις εντυπώσεις. 

Κλέλια Πανταζή: Ο γιος της έχει μεγαλώσει και είναι ένας γλύκας

Η Κλέλια Πανταζή ανέκαθεν να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Το όνειρό της πραγματοποίησε στο πλευρό του Λευτέρη Τσάκαλου, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2018, ενάμιση χρόνο πριν τη γέννηση του γιου τους.

Ο μικρός Μιχαήλ-Άγγελος γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2019 και έκτοτε πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητα του ζευγαριού. Η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τον γιο της και πολύ συχνά μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες από τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram έχουμε δει μαμά και γιο να μαγειρεύουν παρέα, να παίζουν και να απολαμβάνουν βόλτες εντός κι εκτός Αττικής.


https://www.instagram.com/p/CBsI05MHZ2A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σήμερα ο Μιχαήλ-Άγγελος είναι δέκα μηνών και όλους αυτούς τους μήνες βλέπουμε πόσο αλλάζει όσο μεγαλώνει. Πλέον είναι ένα πολύ χαριτωμένο αγοράκι, γεμάτο ζωντάνια και χαρά.

Και για του λόγου το αληθές, δείτε στην gallery που ακολουθεί κάποιες από τις τελευταίες φωτογραφίες του μικρού μπόμπιρα που έχει ανεβάσει η Κλέλια Πανταζή στο Instagram της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved