Τζένη Θεωνά: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

Μία φωτογραφία από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της ανέβασε η ηθοποιός στο Insatgram της.

Τζένη Θεωνά: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

Η Τζένη Θεωνά έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Απρίλιο του 2019. Έκτοτε ο μικρός Αρίωνας, πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά της και η ηθοποιός μοιράζεται αρκετά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους στο σπίτι και τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν παρέα.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η διάσημη μαμά έκανε ένα διάλειμμα από το θέατρο και την τηλεόραση, τώρα όμως επιστρέφει δυναμικά, καθώς θα τη δούμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ "Τα καλύτερα μας χρόνια", στην οποία θα πρωταγωνιστεί και η καλή της φίλη, Κατερίνα Παπουτσάκη.


https://www.instagram.com/p/CFkVq96MLA4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τελευταία τηλεοπτική δουλειά πριν τη γέννησή του γιου της, ήταν η κωμική σειρά του Open "Για πάντα παιδιά". Χθες, η Τζένη Θεωνά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, όταν τότε διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η ηθοποιός ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με ελαφρώς φουσκωμένη την κοιλίτσα, φορώντας ένα νυφικό ενώ δίπλα της είναι ένα κανίς, το τότε κατοικίδιό της στην σειρά.

"Προ δύο ετών. Στο γύρισμα. Έγκυος. Νύφη. Με τεράστιο κανίς και τεράστιο νυφικό και τεράστια χαρά ως φαίνεται." ήταν το σχόλιό της.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στη gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η ηθοποιός από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved