Γεωργία Αβασκαντήρα: Βόλτα με τον τεσσάρων μηνών γιο της

Η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη απόλαυσε έναν περίπατο με τον γιο της και ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία.

Γεωργία Αβασκαντήρα: Βόλτα με τον τεσσάρων μηνών γιο της

14 Ιουνίου 2020, μία ημερομηνία που ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα θα θυμούνται για μία ζωή, καθώς αργά το απόγευμα εκείνης της ημέρας, το ζευγάρι κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του το νεογέννητο τότε γιο του.

Έκτοτε οι δύο γονείς πλέον σε πελάγη ευτυχίας και αυτό το καταλαβαίνουμε και εμείς, απλά και μόνο κοιτώντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτούν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Intstagram. Και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στα social media και ο μικρούλης που σε δέκα μέρες θα γίνει τεσσάρων μηνών, πρωταγωνιστεί πλέον στις αναρτήσεις τους.

Ο ηθοποιός είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που λατρεύει να περνάει χρόνο με τον γιο τους, το ίδιο όμως ισχύει και για τη Γεωγρία Αβασκαντήρα. Η νέα μαμά απολαμβάνει τη μητρότητα και συχνά μοιράζεται μαζί μας δραστηριότητες που κάνει μαζί με το μωρό.

avaskantira 4

Πρόσφατα, η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, βρέθηκε στο Αγρίνιο, τον τόπο καταγωγής της, όπου δεν παρέλειψε να απολαύσει όμορφους περιπάτους με τον γιο της. Μάλιστα, η νέα μαμά ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία με τον μικρούλη στο μάρσιππο.

Δείτε τη φωτογραφία μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας κατά καιρούς, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved