Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η απίθανη φωτογραφία από τη βρεφική του ηλικία

Αγνώριστος ο ηθοποιός όταν ήταν μωρό - Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η απίθανη φωτογραφία από τη βρεφική του ηλικία

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ένας από τους αγαπητούς και καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και έχει πρωταγωνιστήσει σε σημαντικές παραγωγές στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Έχει κερδίσει το Βραβείο Νέου Δημιουργού της Ένωσης Θεατρικών Κριτικών για την παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη που ανέβηκε από το ΚΘΒΕ το 2003, το Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία «Πέντε Λεπτά Ακόμα» (2006) και το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική προσαρμογή του μυθιστορήματος, «Το Δέκα» του Μ. Καραγάτση.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός ανέκαθεν την κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2015 παντρεύτηκε κρυφά τον έρωτα της ζωής του, Λίνα Πρίντζου, στη Βενετία και από τις ελάχιστες φορές που έχει αναφερθεί σε αυτήν στις συνεντεύξεις του, είναι εμφανές ότι είναι ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο και ταιριαστό.

«Ο γάμος πάει καλά. Ο γάμος δεν σκοτώνει τίποτα. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέμα πως το ζευγάρι έχει συνηθίσει να ζει μαζί και πριν το γάμο. Υπάρχει μια γλυκιά ευθύνη που έχει ο ένας για τον άλλον. Η γυναίκα μου με επηρεάζει σε κάποια πράγματα, στο θέμα της δουλειάς ας πούμε ως θεατής. Έχει πει πράγματα που δεν της αρέσουν και τα αλλάζω», είχε πει , είπε μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The2ΝightShow».


https://www.instagram.com/p/Bwi6LJOHeix/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γιόρτασε τα 50α γενέθλιά του. Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα μοιράστηκε δύο απίθανες φωτογραφίες με τον ίδιο από τη βρεφική του ηλικία. Στην ανάρτησή του είδαμε τον ηθοποιό σε ηλικία ενός έτους να σβήνει την πρώτη του τούρτα.

«Τέλειο ήταν! Το πάμε άλλες 49 φορές παρακαλώ; Και βλέπουμε...» σχολίασε σε μία από αυτές.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ήταν ένα τρισχαριτωμένο μωράκι και αγνώριστος σε σχέση με το πώς είναι σήμερα. Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved