Μπέττυ Μαγγίρα: Οι κόρες της κάνουν μάθημα και εκείνη απ' έξω κάνει...

Όλα της μητρότητας δύσκολα!

Μπέττυ Μαγγίρα: Οι κόρες της κάνουν μάθημα και εκείνη απ' έξω κάνει...

Ταλαντούχα, όμορφη και γεμάτη θετική ενέργεια η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται πως έχει βρει τη χρυσή συνταγή για να είναι ευτυχισμένη και ζει μια υπέροχη ζωή έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και τις κόρες της Καλλινίκη και Ανδριάνα.

Και μπορεί η ζωή της σε γενικές γραμμές να είναι υπέροχη, από την καθημερινότητα όμως δεν λείπουν και εκείνες οι «δύσκολες» στιγμές της μητρότητας που ζουν οι απανταχού μαμάδες.

Μια τέτοια στιγμή δημοσίευσε πριν μερικές μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική της ζωή στα social media, γι' αυτό άλλωστε και δεν βλέπουμε συχνά φωτογραφίες και αναρτήσεις που να αφορούν τα παιδιά της.

Αυτή τη φορά όμως θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους όλα όσα περνάει και να δείξει σε όλες τις μαμάδες ότι ακόμη και εκείνη κάνει όσα και εκείνες.

Και δεν θα αναφερθούμε στη γενικότερη φροντίδα των παιδιών αλλά σε όλα εκείνα τα «σούρτα φέρτα» και τα αμέτρητα «πήγαινε-έλα» στις δραστηριότητες και τα φροντιστήρια.

Σίγουρα όσες κάνετε τον ταξιτζή καθημερινά με δεκάδες δρομολόγια θα ταυτιστείτε μαζί της.

mpetty maggira roytina mitrotitas

«Στο αυτοκίνητο, περιμένοντας τις κόρες μου να τελειώσουν το μάθημά του, κάνοντας τον σοφέρ... Αυτή είναι η καθημερινή μου ρουτίνα», έγραψε στη φωτογραφία που τη δείχνει απλά να βαριέται στο αυτοκίνητο περιμένοντας.

Όπως είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glow μια cool και ταυτόχρονα κλασική Ελληνίδα μαμά.

«Σε γενικές γραμμές είμαι cool, αλλά επειδή είμαι άνθρωπος του προγράμματος, θέλω να γίνονται όλα σωστά γιατί όταν τα παιδιά δεν έχουν πρόγραμμα, οι καταστάσεις γίνονται ανεξέλεγκτες, οπότε είμαι λίγο πιο αυστηρή απ’ τον μπαμπά. Αγχωτική γίνομαι όταν αρρωσταίνουν».

Γνωρίστε τις κόρες της Καλλινίκη και Ανδριάνα

Οι φωτογραφίες των κοριτσιών; Μετρημένες στα δέκα δάχτυλα των χεριών. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω σπάνια κάνει αναρτήσεις που να αφορούν τις κόρες της και η αλήθεια είναι ότι έχουμε καιρό να δούμε τις κόρες της, που σύμφωνα με τους φίλους της Μπέττυς και του Δημήτρη Μάζη, είναι δυο κούκλες.

Δείτε αυτές που βρήκαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved