Μαρίνα Ασλάνογλου: Για 1η φορά μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Όλο μπλε το παιδικό δωμάτιο και τα παιχνίδια στο παιδικό δωμάτιο του μικρού Κωνσταντίνου.

Μαρίνα Ασλάνογλου: Για 1η φορά μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Η Μαρίνα Ασλάνογλου εκτός από μία ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μία στοργική μητέρα και τρυφερή σύζυγος. Με τον σύζυγό της Δημήτρη Πέππα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησία το καλοκαίρι του 2016 και δύο χρόνια μετά, γεννήθηκε ο γιος τους Κωνσταντίνος.

Για το ζευγάρι, η δημιουργία οικογένειας ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε μετά από πολλές προσπάθειες και δυσκολίες. Τον ερχομό του γιου τους προηγήθηκαν μία αποβολή, δύο αποτυχημένες εξωσωματικές και μία δύσκολη εγκυμοσύνη, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο People λίγους μήνες πριν:

«Η αλήθεια είναι πως είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Με διάφορα προβλήματα, από θρομβοφιλΐα με αντιπηκτικές ενέσεις, από διαβήτη κύησης που έκανα τρεις ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα και δεν μπορούσα να φάω τίποτα, από αντιβίωση που έπρεπε να πάρω λόγω σταφυλόκοκ­κου κ.ο.κ. Ώσπου στον πέμπτο μήνα έπαθα αποκόλληση και έμεινα για δυο μήνες ακίνητη στο κρεβάτι. Αλλά να σου πω κάτι; Δεν υπήρχε μέρα που να μην είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη για το πλάσμα που μεγάλωνε μέσα μου».

Ο μικρός Κωνσταντίνος γεννήθηκε την άνοιξη του 2016 και ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού. Τους τελευταίους μήνες η γλυκιά μαμά ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες του στο Instagram της, αποκαλύπτοντάς μας έτσι στιγμές της καθημερινότητάς τους και δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί.

Κάπως έτσι και με αφορμή τον νέο αυτό μήνα, αποφάσισε να φωτογραφηθεί στο παιδικό δωμάτιο του Κωνσταντίνου δείχνοντάς μας πώς το έχει διακοσμημένο.

«Καλό μήνα με χαρά και χαμόγελο!!! #october#autumn#butstillsummer#myboysroom#love#happines», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία.

marina aslanoglou domatio giou 1

Φουλ στο μπλε και το γαλάζιο που όπως φαίνεται και από τα γυαλάκια κολύμβησης που φορά η μαμά Μαρίνα, είναι και ένα από τα αγαπημένα χρώματα του γιου της.

Όπως αναφέρουν αρκετοί ψυχολόγοι το μπλε και οι αποχρώσεις του έχουν θετική επίδραση στην ψυχολογία του ανθρώπου. Για παράδειγμα το σκούρο μπλε βοηθά στην συγκέντρωση, την πνευματική διαύγεια και την αυτοσυγκέντρωση, το τιρκουάζ ξυπνάει το μυαλό ενώ το γαλάζιο γαληνεύει την ψυχή και κάνει την σκέψη πιο δημιουργική.

Δείτε στη gallery παρακάτω όλες τις φορές που ο μικρός Κωνσταντίνος φόρεσε μπλε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved