Έφη Αλεβίζου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της (pics & vid)

Η Έφη Αλεβίζιου είναι μία επιτυχημένη δημοσιογράφος, αλλά και μία πολύ τρυφερή μαμά. 

Έφη Αλεβίζου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της (pics & vid)

Η Έφη Αλεβίζου είναι μία επιτυχημένη επαγγελματίας στον χώρο της ενημέρωσης. Κάθε μεσημέρι μας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο, μέσα από τη συχνότητα του Alpha και έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητά της, αλλά και για την εντυπωσιακή ομορφιά της.

Η δημοσιογράφος όμως, πάνω από όλα είναι μαμά. Στο Instagram, στις πληροφορίες προφίλ, περιγράφει τον εαυτό της, πρώτα ως μητέρα, μετά ως σύζυγο, διάσημη μαγείρισσα κι έπειτα σαν παρουσιάστρια. Με τον σύζυγο και συνάδελφό της, Βασίλη Παπανδρέου, έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Καρπός του έρωτά τους, η πεντάχρονη Μελίνα.


https://www.instagram.com/p/CEMlCowJ09u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Έφη Αλεβίζου διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική και οικογενειακή της ζωή. Μόνη εξαίρεση, οι λίγες αναρτήσεις με την κόρη της. Μαμά και κόρη περνούν χρόνο μαζί και απολαμβάνουν πολλές δραστηριότητες.

Χθες, η όμορφη δημοσιογράφος πήγε μία βόλτα με την κόρη της και μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο που την τράβηξε, όσο εκείνη περπατάει χοροπηδώντας μπροστά. Το κοριτσάκι φοράει sneakers, μαύρο παντελονάκι κι ένα λευκό μπλουζάκι. Μπορεί η διάσημη μαμά, να αποφεύγει να μας δείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, από όλες τις αναρτήσεις της όμως μέχρι στιγμής, είναι εμφανές ότι το 5χρονο κορίτσι είναι μία κούκλα.



Δείτε περισσότερες που έχει ανεβάσει η δημοσιογράφος κατά καιρούς, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved