Αυτό το χαριτωμένο μωρό είναι γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού

Η πατρότητα του πάει πολύ.

Αυτό το χαριτωμένο μωρό είναι γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού

Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στις 13 Ιουνίου. Τα χαρμόσυνα νέα είχε ανακοινώσει ο ίδιος με μία ανάρτησή του στα social media:

«Στις 13 Ιουνίου, στις 4.54 το πρωί, ο γιος μας, το μωρό μας Απόλλων, ήρθε στον κόσμο. Το θαύμα της ζωής, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου, ο λόγος που θα ζω από εδώ και πέρα. Το συναίσθημα ... ΑΜΕΣΟ, η χαρά ... ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ! Όποιος έχει παιδί θα με καταλάβει. Όποιος δεν έχει καλύτερα να αρχίσει να το δουλεύει…. Πολύτιμο! Θα νιώθω για πάντα ευγνώμων».

Σήμερα ο γιος του είναι τεσσάρων μηνών και τόσο ο διάσημος μπαμπάς, όσο και η σύζυγός του δε σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο με το μωράκι τους.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο. Ο διάσημος μπαμπάς τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Los Angeles με τη σύζυγό του, Sarah Conner.

vasilopoulos gios 4

Από τη στιγμή που γεννήθηκε ο μικρός Apollo, δε σταματούν να τον απαθανατίζουν με τον φωτογραφικό τους φακό και να μοιράζονται μαζί μας φωτογραφίες του. Ο μικρούλης έχει μπλε μάτια και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι στην παρακάτω gallery είναι πανέμορφος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved