Ο βασιλιάς της παιδικής χαράς-Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδού

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι μια ξεμυαλισμένη μαμά! Το μυαλό της το έχει πάρει στην κυριολεξία ο γιος της που είναι σκέτη γλύκα.

Ο βασιλιάς της παιδικής χαράς-Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδού

Πολλές φορές μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στην οποία πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον μικρό της πρίγκιπα. Το ίδιο έκανε και πριν μερικές ώρες η ενθουσιασμένη μαμά δημοσιεύοντας μια ξεκαρδιστική ανάρτηση δείχνοντάς μας τον γιο της στο «βασίλειό» του.

«Ο βασιλιάς της παιδικής χαράς ! ❤️ #love #happy #myboy #myking #mylove» σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τον γιο της να ατενίζει το απέραντο βασίλειο του... Όπου απέραντο βασίλειο, εσείς βάλτε παιδική χαρά.


https://www.instagram.com/p/CFxHDwqJrQI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Θοδωρής Jr. όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στέκεται στην μια πλευρά της παιδικής χαρά, κρατά τις δύο κούνιες με τα χέρια του και παρατηρεί τους αυλικούς του (aka άλλα παιδάκια στην παιδική χαρά) να παίζουν.

Η μητρότητα στη ζωή της Φωτεινής Αθερίδου

Η Φωτεινη Αθερίδου είχε μιλήσει πρώτη φορά για τη μητρότητα στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη, «Φλερτ», αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της αλλά και το πρώτο διάστημα μετά τη γέννηση του μωρού της.

«Το μωρό ήταν κάτι που προέκυψε. Απλώς επειδή με τον Κώστα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήταν πραγματικά ο μόνος άνθρωπος που σε αυτή την ηλικία που είμαι και σε αυτή τη φάση αν το κρατούσα θα ήταν επειδή ήταν του Κώστα. Ήθελα να γίνω μητέρα έτσι και αλλιώς. Απλά δεν ήθελα τώρα. Αφού προέκυψε, το κράτησα. Είχαμε τρελές εναλλαγές. Θα το ρίξουμε, δεν θα το ρίξουμε. Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν. Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Η εγκυμοσύνη ήταν ζεν. Ευτυχία μόνο. Μετά τη γέννα άρχισαν οι κρίσεις πανικού. Χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη αυτή η φάση. Δεν ήμουν από τις μαμάδες που είδα το παιδί και ενθουσιάστηκα. Είπα το συμπαθώ, αλλά δεν το λατρεύω ακόμα. Τώρα που το ξέρω, το αγαπάω», είχε πει.

Ο Θοδωρής Jr είναι σκέτη γλύκα

Ο μικρός μέρα με τη μέρα τρελαίνει με τα καμώμαμά του τους πάντες. Τη μαμά του, τον μπαμπά του, τον παππού του Θοδωρή αλλά και την προγιαγιά του. Στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, δημοσιεύει συχνά η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας τον μικρό πρωταγωνιστή της καρδιάς της.

Σε περίπτωση που δεν έχετε προσέξει ούτε εσείς το πόσο γλυκός και αξιολάτρευτος είναι ο μικρός Θοδωρής, ρίξτε μια ματιά στις τελευταίες του φωτογραφίες. Οι γκριμάτσες του θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved