Φωτεινή Αθερίδου: Η τρυφερή φώτο με τον γιο της στην Βουλιαγμένη

Μία νέα φωτογραφία με τον γιο της μοιράστηκε μαζί μας η Φωτεινή Αθερίδου. 

Φωτεινή Αθερίδου: Η τρυφερή φώτο με τον γιο της στην Βουλιαγμένη

Ο Θοδωρής Junior ήρθε στον κόσμο πριν από περίπου έναν χρόνο και τον έχουμε δει ουκ ολίγες φορές μέσα από το Instagram της ηθοποιού.

Μάλιστα, η Φωτεινή Αθερίδου, είναι από τις διάσημες μαμάδες που δεν κρύβουν το πρόσωπο του παιδιού τους στα social media, κι έτσι βλέπουμε πόσο αλλάζει το μικρό αγόρι όσο μεγαλώνει.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, ο Θοδωρής Junior έσβησε τα πρώτα του κεράκια και η ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας μία φωτογραφία από το πρώτο του παιδικό πάρτι.


https://www.instagram.com/p/CFY9lmNpl1M/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγες μέρες, η διάσημη μαμά ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία με τον γιο της, λίγο διαφορετική από αυτές που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Μαμά και γιος απολαμβάνουν την βόλτα τους στην Βουλιαγμένη και η ηθοποιός δείχνει στον Θοδωρή Junior τον ορίζοντα. Τι διαφορετικό έχει η φωτογραφία; Προφανώς το μικρό αγόρι σιγά σιγά κάνει τα πρώτα του βήματα και αυτή είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε να στέκεται μόνο του!

Όσο για το σχόλιο της ηθοποιού, αυτό ήταν:

"Να στα πω καλά δε ξέρω ... να στα δείξω ... χμμ δε ξέρω ... κοιτά εσύ τη θάλασσα μακριά .... κι αυτή είναι η μόνη σιγουριά!"

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί, μαζί με παλιότερες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας η Φωτεινή Αθερίδου με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved