Η Δέσποινα Βανδή παινεύτηκε γι' αυτό που έφτιαξε και θέλουμε τη συνταγή της

Δεν ήθελε να το παινευτεί αλλά το παινεύτηκε! ?

Η Δέσποινα Βανδή παινεύτηκε γι' αυτό που έφτιαξε και θέλουμε τη συνταγή της

Τη λατρεύουμε! Όχι γιατί είναι μια εκπληκτική τραγουδίστρια, αλλά γιατί είναι μια απλή γυναίκα και μαμά πίσω από τις κάμερες όπως πολλές άλλες γυναίκες.

Συμμαζεύει το σπίτι της, φροντίζει τα παιδιά της, τα βοηθά με το διάβασμά τους, ασχολείται μαζί τους και το κυριότερο από όλα; Τους μαγειρεύει.

Όσοι θαυμάζετε την Δέσποινα Βανδή ξέρετε τον έρωτα, το πάθος και την αγάπη που έχει για τη μαγειρική, έτσι δεν είναι;

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχετε φτιάξει τα κουλουράκια της, τα τσουρέκια της, τα ψωμάκια της και άλλα πολλά πράγματα που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, υπάρχει μια συνταγή που παινεύεται όταν την φτιάχνει.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η κοτόπιτά της.

Από τώρα και στο εξής θα λέμε «Η κοτόπιτα της Δέσποινας Βανδή».

Αργά το βράδυ, η μελαχρινή τραγουδίστρια και μαμά της Μελίνας και του Γιώργου, αποφάσισε να φτιάξει μια λαχταριστή κοτόπιτα. Δεν ξέρουμε αν τα παιδιά της θα την πάρουν για κολατσιό στο σχολείο, ξέρουμε όμως ότι θα την τιμήσουν δεόντως στο σπίτι όλοι τους.

desp1navandi kotopita sintages 10

«Δεν θέλω να το παινευτώ, αλλά θα το κάνω! Φτιάχνω φανταστική κοτόπιτα», σχολίασε δείχνοντάς μας το μεγάλο ταψί με την λαχταριστή πίτα της.

Βρε Δέσποινα μια χάρη σου ζητάμε! Δώσε μας τη συνταγή! Μέχρι να εισακουστεί το αίτημά μας, δείτε στη gallery που ακολουθεί τις συνταγές που ξεχωρίσαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved