Βασιλική Μιλλούση: Τι αποκάλυψε για την κόρη και την εγκυμοσύνη της;

Η Βασιλική Μιλλούση έκανε ένα Q&A στο Instagram κι εκτός από υπέροχες φωτογραφίες της ίδιας και της κόρης της, μας είπε εάν η μικρή Σοφία της έχει ξεκινήσει να περπατάει, αλλά και πώς βιώνει την εγκυμοσύνη με ένα τόσο μικρό μωρό. 

Βασιλική Μιλλούση: Τι αποκάλυψε για την κόρη και την εγκυμοσύνη της;

Η Βασιλική Μιλλούση διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και σε κάθε φωτογραφία που μοιράζεται μαζί μας, λάμπει από ευτυχία και χαρά.

Η διάσημη μαμά μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της και παράλληλα απολαμβάνει να περνά χρόνο με την δέκα μηνών κόρη της, Σοφία.

Τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της, μοιράστηκε μέσω του Instagram της μέσα στο καλοκαίρι με μία υπέροχη φωτογραφία με την ίδια, την κόρη της και τον Λευτέρη Πετρούνια, ενώ μερικές εβδομάδες μετά, αποκάλυψε το φύλο του μωρού.

«Είμαι κοριτσομάνα τι να κάνουμε ? #itsagirl #pregnant #summer2020»

vasilikimillousi 117727985 1100319943716205 1052040118184822743 n

Η Βασιλική Μιλλούση είναι πιο δραστήρια στα social media από τον σύζυγό της και τις τελευταίες εβδομάδες ανεβάζει όλο και περισσότερες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Μάλιστα ανά περιόδους, κάνει και κάποια Q&A μέσω Instagram Stories και απαντάει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων και θαυμαστών.

Το ίδιο έκανε και χθες το βράδυ. Οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν στην εγκυμοσύνη, την κόρη της και την ιδιαίτερη αυτή περίοδο που διανύει.

Περπατάει η μικρή Σοφία; Πώς είναι να είσαι έγκυος και να έχεις ένα τόσο μικρό μωρό; Τι είναι για αυτήν ευτυχία;

Σε αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις απάντησε η διάσημη μαμά χθες το βράδυ. Δείτε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved