Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή τούρτα της μικρής Αναστασίας

Η Αναστασία έγινε ενός!

Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή τούρτα της μικρής Αναστασίας

Η κόρη της Δούκισσας Νομικού γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μέσα στο Σαββατοκύριακο και οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Η μικρή Αναστασία μεγάλωσε πολύ, σχεδόν περπατάει και έχει ξετρελάνει τους δικούς της και όχι άδικα.

Φωτογραφίες από το πάρτι δημοσίευσε η τόσο η μαμά Δούκισσα όσο και ο αδερφός της που όπως φαίνεται ξετρελάθηκε με την τούρτα που διάλεξε ο μικρός Σάββας.

Τι τούρτα διάλεξε ο Σάββας;

Μια όμορφη ροζ πεταλουδίτσα!

anastasia petalouda

Όλα όσα ξέρουμε για την μικρή Αναστασία

Η Δούκισσα Νομικού γέννησε στις 26 Σεπτεμβρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.130 γρ. Τότε την αποκάλυψη είχε κάνει μέσα από το "Happy Day" η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θα ξεκινήσω με μια ευχάριστη είδηση. Η Δούκισσα Νομικού χθες στο βράδυ στις 10 μ.μ. με οξύ τοκετό έφερε στον κόσμο την κόρη της», είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η μικρή Αναστασία (μαζί και ο αδερφός της) όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Δούκισσα, ξυπνάει στις 09.30 το πρωί και τρώει το πρωινό που θα ετοιμάσει μαζί με την μαμά της και τον αδερφό της. Μετά το πρωινό ξεκινάει τα παιχνίδια. Πολλά παιχνίδια μέχρι το βράδυ.

doykissa anastasia prota genethlia 2

Το μεσημέρι φυσικά, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της θα πάρει έναν μικρό υπνάκο. Κατά τις 19.30 θα κάνει το μπάνιο της, θα πιει γάλα και θα πέσει για ύπνο.

Επειδή είναι η πιο μικρή στην οικογένεια, είναι και η πρώτη που θα πάει για ύπνο. Η Δούκισσα Νομικού έχει δημιουργήσει μια ρουτίνα για να μπορεί να τα βγάλει πέρα και με τα δυο παιδιά. Έτσι μετά τη φροντίδα της μικρής Αναστασίας και αφού βεβαιωθεί ότι έχει πέσει για ύπνο, αναλαμβάνει τον μικρό Σάββα.

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της μικρούλας, δείτε στη gallery που ακολουθεί, πόσο μεγάλωσε μέσα σε έναν χρόνο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved