Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κόρη της Νάγια κάνει photobombing

Η Νάγια είναι μια μικρή σκανδαλιάρα κόρη!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κόρη της Νάγια κάνει photobombing

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λιώνει όταν μιλά για τα παιδιά της. Για τις κόρες της Νάγια και Μαίρη αλλά και για τον γιο της, Γιάννη.

Είναι μια άψογη επαγγελματίας, παρουσιάστρια, αλλά το ίδιο άψογη είναι και σαν μαμά. Η ίδια έχει ένα σταθερό πρόγραμμα (ρουτίνα) για να τα βγάζει πέρα με τα παιδιά της και τη δουλειά της. Προσπαθεί να διατηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά τα δύο και αν μας ρωτάτε τα καταφέρνει μια χαρά.

Τις καθημερινές από νωρίς το πρωί βρίσκεται στην εκπομπή της και το μεσημέρι επιστρέφει στο σπίτι για να ασχοληθεί με τη φροντίδα και το διάβασμα των παιδιών της. Τα Σαββατοκύριακά της είναι αποκλειστικά αφιερωμένα στα παιδιά της. Θέλει να ανακτά τον χαμένο χρόνο της εβδομάδας και γι' αυτό κάνει πολλά πράγματα μαζί τους.

Όπως συνέβη και αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι βόλτες δεν είχαν τελειωμό και κάπως έτσι η Σταματίνα θέλησε να βγάλει μία selfie, όμως η Νάγια, φαίνεται ότι ήθελε να κάνει τη δική της παρέμβαση ή να εμφανιστεί έστω με κάποιον τρόπο στη φωτογραφία της μαμάς της.

Τι έκανε; Μα φυσικά ένα αξιολάτρευτο photobombing. Σου λέει «αφού η μαμά δεν με βάζει στις φωτογραφίες της... θα μπω μόνη μου!».

«Selfie με παρεμβάσεις.. Νάγιας! Καλό απόγευμα ❤️ #familykindoflove», σχολίασε η Σταματίνα κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε.


https://www.instagram.com/p/CFmfnM9jg2A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά της με κάποιον τρόπο εμφανίζονται στις selfie που προσπαθεί να βγάλει η μαμά Σταματίνα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πόσες φορές ακόμη έχουν κάνει τα παιδιά της photobombing στις φωτογραφίες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved