Ηλέκτρα Λύρα: Απίθανες οι νέες φωτογραφίες με τους γονείς της

Η μικρή Ηλέκτρα μεγάλωσε πολύ.

Ηλέκτρα Λύρα: Απίθανες οι νέες φωτογραφίες με τους γονείς της

Η Πέγκυ Ζήνα μπορεί να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες τραγουδίστριες, σε ό,τ αφορά όμως την προσωπική της ζωή, ανέκαθεν διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ.

Ο άντρας της ζωής της με τον οποίο είναι εδώ και αρκετές δεκαετίας, δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λύρα. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2007 και στις αρχές του 2011 η είδηση οτι η τραγουδίστρια είναι έγκυος, έκανε το γύρο των ελληνικών media.

Λίγους μήνες μετά, τον Οκτώβριο του 2011 γεννιέται η μικρή Ηλέκτρα, η μοναχοκόρη του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυς Ζήνα στην οποία και οι δύο έχουν μεγάλη αδυναμία.

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο επιχειρηματίας, είναι ενεργοί στα social media και πλέον συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες της κόρης τους. Αυτές μάλιστα που μικρή Ηλέκτρα ποζάρει με τον μπαμπά της μας κάνουν να λιώσουμε λίγο περισσότερο, καθώς είναι εμφανές η αδυναμία που έχει ο ένας στον άλλον.

Μία ακόμα τέτοια φωτογραφία ανέβασε ο διάσημος μπαμπάς χθες στο Instagram του με αφορμή την πρώτη μέρα της κόρης του στο σχολείο. Η Ηλέκτρα Λύρα τον ερχόμενο μήνα θα γιορτάσει τα 9α γενέθλιά της και φέτος πηγαίνει στην Α' Δημοτικού.


https://www.instagram.com/p/CFnKnjLH2Yr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία φωτογραφία της Ηλέκτρας ανέβασε όμως και η Πέγκυ Ζήνα στο δικό της προφίλ με αφορμή την ημέρα αφιερωμένη στις κόρες που γιορτάζεται στην Αμερική, την 26η Σεπτεμβρίου. Η τραγουδίστρια πόζαρε στον φακό με την κόρη της στην αγκαλιά κι έγραψε:

"Μέσα απ' τα μάτια της κόρης σου...βλέπεις τον κόσμο γεμάτο αγάπη να σου χαμογελάει...???❤️❤️❤️?‍??‍??‍?#daughtersday"

Δείτε τη φωτογραφία αλλά και άλλες που έχει ανεβάσει κατά καιρούς η διάσημη μαμά με την κόρη της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved