Ζέτα Δούκα: Να πώς μαθαίνει στη μικρή Θάλεια να πλένει τα χέρια της σωστά

Επιτακτική η ανάγκη για τη σωστή τήρηση των μέτρων μέσα και έξω από το σπίτι και η Ζέτα Δούκα, ήδη γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι πρέπει να μάθει η Θάλεια για να προστατεύει τον εαυτό της.

Ζέτα Δούκα: Να πώς μαθαίνει στη μικρή Θάλεια να πλένει τα χέρια της σωστά

Εκτός από τη χρήση μάσκας στους κοινόχρηστους χώρους, μαθαίνει στην κόρη της πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα καθαρά χεράκια.

Έτσι με ένα βίντεο μας έδειξε το κόλπο που έμαθε στη Θάλεια να πλένει τα χέρια της, ώστε να είναι βέβαιη ότι θα τα έχει καθαρά.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μαμά και κόρη πλένουν τα χέρια τους και μετρούν μέχρι το 20. Όπως θα δείτε η ηθοποιός λέει στον κόρη της ότι πρέπει να πλύνει καθαρά ένα ένα τα δαχτυλάκια της αλλά και τα νυχάκια της.


https://www.instagram.com/p/CFhS4_xnCL0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το να μάθουμε στα παιδιά μας πώς να πλένουν σωστά τα χέρια τους , δεν ειναι ακρως απαραίτητο μόνο εν καιρώ..κορωνοιού αλλά μια ανεκτίμητη γνώση και ενδειξη πολιτισμού. Όπως όλες οι καλές συνήθειες...? Προσοχή στη μικρή αλλά σημαντική λεπτομερεία: κλείνουμε την βρύση κατά τη διάρκεια του πλυσίματος για να αποφύγουμε την άσκοπη σπατάλη νερού! Υγεία, οικολογία και περιβαλλοντική συνείδηση πάνε μαζί!!! ? #thalia #handwash #healthyhabits #kidseducation #μαθαίνουμεασφαλείς #covidprotection», σχολίασε κάτω από το βίντεό της και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.

Η Ζέτα Δούκα δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει μέσα από τον λογαριασμό της πόσο σημαντικό ειναι να τηρούμε όλοι τα μέτρα για να παραμείνουμε υγιείς εμείς οι ίδιοι αλλά οι οικείοι μας.

Πριν λίγο καιρό και όταν επέστρεψαν από τις διακοπές τους, υποβλήθηκαν οικογενειακώς σε τεστ κορονοϊού. Τότε η ηθοποιός είχε γράψει στον λογαριασμό της. «Χθες πήγαμε οικογενειακώς να κάνουμε την εξέταση για τον COVID-19 , για προληπτικούς λόγους μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές στην Κρήτη. Παρόλο που τηρούσαμε τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, θεωρήσαμε σημαντικό με την επιστροφή μας στην πόλη( 72 ωρες μετά για πιο σίγουρα αποτελέσματα) πριν ξεκινήσουμε τις δουλειές μας( ηθοποιός, γυμναστής και...μαθήτρια προνηπίου) και κυρίως προκειμένου να επισκεφτούμε τους παππούδες και γιαγιάδες μας, να είμαστε σίγουροι ότι δεν νοσούμε ή φέρουμε τον κορωνοιό, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, πράγμα το οποίο ευτυχώς επιβεβαιώθηκε!
Πολλοί θα το βρείτε...τραβηγμένο, ιδιως για την Θαλεια, και θα μου πείτε "ποιος μας λέει ότι δεν θα κολλήσουμε εδώ που ήρθαμε;"
Εννοείται, όπως εννοείται ότι ο καθένας μας ειναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις που παίρνει σε όλα τα θέματα... Εμεις θα συνεχίσουμε να προσέχουμε μέχρι να δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία και πότε επιτέλους θα μας αδειάσει τη γωνιά αυτός ο εφιάλτης!».

Η Ζέτα Δούκα έχει εξηγήσει τα πάντα στη μικρη Θάλεια γύρω από τον κορονοϊό και μαζί έχουν δημιουργήσει μία νέα ρουτίνα και ένα νέο πρόγραμμα προσαρμοσμένο ακριβώς σε αυτές τις νέες ανάγκες.

Η Θάλεια φαίνεται ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως. Πλένει τα χέρια της όπως είδατε, φορά τη μάσκα της, πηγαίνει σχολείο και μπαλέτο.

Δείτε τις φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, παρακάτω.

Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο να προσαρμοστούν τα παιδιά σε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Με τη δική μας βοήθεια και τη δική μας στήριξη όλα είναι επιτεύξιμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved