Δ. Νομικού: Αυτή είναι η καθημερινότητά της με τον Σάββα & την Αναστασία

Πόσες ώρες κοιμάται, πόσο χρόνο αφιερώνει στον εαυτό της, πώς είναι η σχέση των παιδιών μεταξύ τους, περπάτησε ή όχι η μικρή Αναστασία; Για όλα δίνει απαντήσεις. 

Δ. Νομικού: Αυτή είναι η καθημερινότητά της με τον Σάββα & την Αναστασία

Η Δούκισσα Νομικού δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα από το Instagram μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η ίδια απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια το ρόλο της μαμάς και όπως έχει πει στο παρελθόν θέλει να είναι δίπλα στα παιδιά της που μεγαλώνουν.

Με το Σάββα και τη μικρή Αναστασία περνά τα μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της ενώ παράλληλα προσπαθεί να …χωρέσει και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Και επειδή της αρέσει να έχει μια αμεσότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους, συχνά τους ζητά να της κάνουν ερωτήσεις για οτιδήποτε θέλουν να μάθουν.

Στο πρόσφατο A&Q λοιπόν οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή και η Δούκισσα απάντησε σε όσες περισσότερες μπορούσε.

Ετσι μάθαμε ότι παλιά κοιμόταν τουλάχιστον 12 ώρες αλλά τώρα 8 ενώ προσπαθεί να βρει λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Mπορεί να είναι 3 λεπτά και άλλες λίγο περισσότερο καθώς σηκώνεται πριν από τα παιδιά ή παραμένει ξύπνια όταν κοιμούνται το βράδυ.

Αποκαλύψεις όμως έκανε και για τα παιδιά της. Για παράδειγμα η μικρή Αναστασία τώρα αρχίζει να περπατάει ( σχεδόν όπως είπε χαρακτηριστικά) , ενώ ο Σάββας δεν πηγαίνει σχολείο. Σε ερώτηση αν έχει βαφτίσει τα παιδιά της, απάντησε «όχι».


https://www.instagram.com/p/CFL-mpfHkhs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια θαυμάστριά της τη ρώτησε ποιο από τα δύο παιδάκια της έχουν τα μάτια της και απάντησε με χιούμορ: " το τρίτο¨ ( θέλει κάτι να μας πει;)

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές μόνο από ερωταπαντήσεις της όμορφης παρουσιάστριας με τις θαυμάστριές της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved