Ελίνα Ακριτίδου: Η κόρη της ξεκίνησε το Πανεπιστήμιο - Δείτε φώτο

Δείτε το τρυφερό μήνυμα και τη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram της. 

Ελίνα Ακριτίδου: Η κόρη της ξεκίνησε το Πανεπιστήμιο - Δείτε φώτο

Η Ελίνα Ακριτίδου είναι μία επιτυχημένη ηθοποιός, μία πανέμορφη γυναίκα και μία πολύ τρυφερή μητέρα και σύζυγός.

Η όμορφη μαμά είναι από τους επωνύμους της ελληνικής showbiz που διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Τα τελευταία 19 χρόνια είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Ρωξάνη, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο. Αν και η ηθοποιός είναι ενεργή στα social media, σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο σπίτι, με μόνη εξαίρεση γενέθλια, γιορτές και ιδιαίτερες περιστάσεις.

Με αφορμή μία τέτοια περίσταση, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία νέα φωτογραφία της κόρης της, Ρωξάνης.

Η Ρωξάνη πριν λίγους μήνες ενηλικιώθηκε και όπως αναφέρει και η ίδια η διάσημη μαμά στην ανάρτησή της, είναι έτοιμη να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, καθώς ξεκίνησε να φοιτεί στο Πανεπιστήμιο της Λοζάνης.

«Καινούργια αρχή!! Όλα ξεκινούν τώρα! Θα μας λείπεις... αλλά θα είμαστε πολύ περήφανοι για σένα και χαρούμενοι γιατί κανείς αυτό που ονειρεύτηκες!! Καλό ξεκίνημα αγάπη μου!!!!#motherslove #loveforever #unconditionallove #university #ecolehotelieredelausanne #loveyourself #loveyoutothemoonandback».

elina akritidou kori panepistimio 1

Η Ελίνα Ακριτίδου είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών της για να τα εμψυχώσει και να τα στηρίξει. Τον Ιούλιο η ηθοποιός ήταν παρούσα και στην αποφοίτηση της κόρης της από το σχολείο και τότε είχε ανεβάσει μία ακόμα φωτογραφία της, λέγοντας:

«Κι έτσι απλά όπως μία μέρα σε πρωτοπήγα σε αυτό το σχολείο και ήσουν 3 χρόνων, εχθές 15 χρόνια μετά πήγαμε για τελευταία φορά!!! Αυτό το ταξίδι ολοκληρώθηκε! Με πολύ συγκίνηση και περηφάνια!!Πάμε στο επόμενο! Graduation 2020!!»

elina akritidou kori panepistimio 9

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Ελίνα Ακριτίδου με τα παιδιά της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved