Πηλιάκη - Χανταμπάκης: Πού πήγαν βόλτα με τα παιδιά τους κι ενθουσιάστηκαν

Απόλαυσαν τη βόλτα τους οικογενειακώς.

Πηλιάκη - Χανταμπάκης: Πού πήγαν βόλτα με τα παιδιά τους κι ενθουσιάστηκαν

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι από τους γονείς που μοιράζονται στα social media πολλές στιγμές με τα παιδιά τους.

Έτσι, βλέπουμε πόσα πολλά πράγματα τους αρέσει να κάνουν μαζί τους καθημερινά.

Και μπορεί τώρα ο χρόνος να είναι περιορισμένος καθώς τόσο ο Μανώλης όσο η Μαλένα πηγαίνουν σχολείο, ωστόσο με την πρώτη ευκαιρία κάνουν εξορμήσεις κοντινές για να παίξουν και να εκτονωθούν.

Η πιο πρόσφατη ήταν στα βασιλικά κτήματα. Όπως σας έχουμε γράψει στο παρελθόν, όταν ο καιρός το επιτρέπει μια εκδρομή στο Τατόι είναι ιδανική για την οικογένεια, καθώς τα παιδιά μπορούν να παίξουν με την ψυχή τους χωρίς οι γονείς να έχουν το άγχος μην περάσει αυτοκίνητο, μην πεταχτεί το παιδί στο δρόμο, μην βαρεθεί.

Μάλιστα η ‘Ολγα Πηλιάκη δημοσίευσε φωτογραφίες από αυτή την όμορφη βόλτα τους γράφοντας:

«Κάτι από τη χθεσινή μας εξόρμηση στα Βασιλικά κτήματα! Παρόλο που τα κτίρια ήταν κλειστά, το περπάτημα και το παιχνίδι στη φύση ήταν πολύ αναζωογονητικό! Άλογα και αγελάδες κυκλοφορούσαν ελεύθερα ενώ πιστεύω ότι με τη Μαλένα και τους φίλους μας ανακαλύψαμε το δέντρο της ζωής!
Θα μου άρεσε εάν είχα τη δυνατότητα να μπορούσα να δω περισσότερα! Το πιάσιμο ήταν αναπόφευκτο! »

Την επόμενη φορά που θα θέλετε να πάτε μια βόλτα με τα παιδιά σας μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Τατόι. Αξίζει τον κόπο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Όλγα Πηλιάκη στο Instagram από τα βασιλικά κτήματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved