«Μαμά, είσαι αστεία!» - Πώς είδαν τη Φαίη Σκορδά οι γιοί της & ξεκαρδίστηκαν

Φαίη Σκορδά: Το ξεκαρδιστικό ποστ για τα παιδιά της και τη μητρότητα

«Μαμά, είσαι αστεία!» - Πώς είδαν τη Φαίη Σκορδά οι γιοί της & ξεκαρδίστηκαν

Γι' αυτό τη λατρεύουμε τη Φαίη Σκορδά, γιατί «τσαλακώνει» την τέλεια εικόνα της δημόσια, δείχνοντας πώς πραγματικά είναι στο σπίτι χωρίς το εντυπωσιακό της μακιγιάζ, τα καλοχτενισμένα της μαλλιά και τα τέλεια ρούχα της.

Πριν λίγες μέρες φωτογραφήθηκε αμακιγιάριστη, αχτένιστη, με μια ξεκαρδιστική κορδέλα στα μαλλιά και τα παιδιά της αναφώνησαν «Μαμά, είσαι αστεία!». Για να πούμε «του στραβού το δίκιο», έχουν δίκιο τα παιδιά.

skorda asteia

Είναι αστεία και αυτό μας αρέσει!

Όπως βλέπετε και εσείς στη φωτογραφία, όταν κλείνει η πόρτα στο σπίτι της η παρουσιάστρια του Πρωινού, είναι μια μαμά όπως όλες μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που «τσαλακώνει» τον εαυτό της

Αν και στο προφίλ της οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι προσεγμένες, στυλιζαρισμένες και τραβηγμένες από επαγγελματία φωτογράφο, υπάρχουν και μερικές που δείχνουν την πραγματική Φαίη. Τη μαμά Φαίη. Εκείνη που παίζει με τα παιδιά της, Γιάννη και Δημήτρη. Που περνά χρόνο μαζί τους. Που χορεύει μαζί τους και που δεν τη νοιάζει αν φορά make up ή όχι.

Το μόνο που τη νοιάζει είναι οι στιγμές που περνά με τα παιδιά της και γι' αυτό τη λατρεύουμε. Για την απλότητά της και την αυθεντικότητά της, που δεν την κρύβει.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές τέτοιες προσωπικές στιγμές που τη δείχνουν όπως πραγματικά είναι σαν μαμά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved