Κάτια Ζυγούλη: Αυτές είναι οι πιο όμορφες φωτογραφίες των γιων της (pics)

Είναι πολύ όμορφα αγόρια.

Κάτια Ζυγούλη: Αυτές είναι οι πιο όμορφες φωτογραφίες των γιων της (pics)

Η Κάτια Ζυγούλη κατά καιρούς έχει μοιραστεί στα social media ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές.

Τα τέσσερα παιδιά της, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο μικρός Απόλλωνας μονοπωλούν την καθημερινότητά της η οποία όπως καταλαβαίνετε είναι σούπερ γεμάτη. Τέσσερα παιδιά είναι αυτά!

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ποτέ δεν περίμενε ότι θα αποκτήσει τόσα παιδιά ενώ και η πρώτη εγκυμοσύνη την βρήκε…απροετοίμαστη.

«Ήμουν 29 στο πρώτο παιδί, αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Έκανα πολλά ταξίδια τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν. Όταν ήρθε το πρώτο παιδί δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας. Για μένα ήταν το τέλος της καριέρας μου. Στην πορεία βλέπεις πως όλα έρχονται για να σε κάνουν να νιώσεις όπως πρέπει να νιώσεις. Τότε το παιδί σήμαινε το τέλος της καριέρας. Εγώ έμενα μήνες στην Αμερική και το Παρίσι. Δε μπορούσα να αφήσω το παιδί για μήνες για να πάω να δουλέψω…» , είχε πει χαρακτηριστικά.

Η ζωή της πλέον είναι γεμάτη και με τον Σάκη Ρουβά προσπαθούν να είναι όσο μπορούν δίπλα στα παιδιά τους ώστε να έχουν όμορφες αναμνήσεις και μια ήρεμη κι ευτυχισμένη παιδική ζωή.

Ίσως γι΄αυτό έχουν επιλέξει να μένουν μακριά από το κέντρο της πόλης, κοντά στη θάλασσα , καλλιεργώντας το δικό τους κήπο με φρούτα και λαχανικά. Κατά καιρούς η Κάτια Ζυγούλη έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις καθημερινές, απλές στιγμές ευτυχίας της οικογένειάς της και μία από αυτές είναι και η ακόλουθη με τους γιους της.

Σήμερα εστιάζουμε στα δύο αγόρια της οικογένειας, τον Αλέξανδρο που γεννήθηκε το 2011 και τον βενιαμίν της οικογένειας τον Απόλλωνα, που ήρθε στον κόσμο το 2016.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε αρκετές μερικές μόνο απότ τις πιο όμορφες φωτογραφίες τους που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς οι γονείς τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved