Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η τρυφερή φώτο με τον γιο του Γιώργου Χρανιώτη

Έχει αγκαλιά τον γιο των φίλων της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η τρυφερή φώτο με τον γιο του Γιώργου Χρανιώτη

Η Γεωργία Αβασκαντήρα με τον Γιώργο Χρανιώτη είναι νέοι γονείς.

Το μωρό τους γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2020 και έκτοτε η ζωή τους άλλαξε.

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχεδόν καθημερινά δείχνει στιγμές της πατρότητας μεταξύ των οποίων πώς βοηθά τη σύζυγό του, πώς φροντίζει το μωρό ,πώς απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί του.

Και όπως εύστοχα σχολίασε σε παλαιότερη ανάρτησή του: «Πρωτίστως το παιδί δεν πρέπει να μπερδεύεται, πρέπει ξεκάθαρα να γνωρίζει ποιος είναι ο μπαμπάς και ποια η μαμά. Συμφωνούμε σ αυτό??? #mama #mom #mather #mother #weirdmother».

Όμως και η Γεωργία Αβασκαντήρα το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις της με το μωρό. Την έχουμε δει να προσπαθεί να σταθεί όρθια από την αϋπνία, να χαμογελά έχοντας αγκαλιά το μωρό της ενώ δίπλα της ο Γιώργος Χρανιώτης να έχει αποκοιμηθεί αλλά και να μαγειρεύει με τον γιο της στο ένα χέρι.

«{Μέσος όρος προετοιμασίας φαγητού: 1ώρα και 55’ - μέσος όρος προετοιμασίας φαγητού με μωρό: 3 ώρες και 55’}Υ.γ. Για μεσημεριανό το πηγαίναμε βραδινό μας βγήκε», έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/CFU13leFhlT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Όπως είπαμε το ζευγάρι είναι ενεργό στα social media και συχνά μέσα από τα προφίλ του στο Instagram μοιράζεται στιγμές, σκέψεις και συναισθήματα.

Αυτή τη φορά δημοσίευσαν και οι δυο τους την φίλη τους Ντορέττα Παπαδημητρίου να έχει αγκαλιά το μωρό τους και τον Γιώργο Χρανιώτη να σχολιάζει: « Μεγάλες αγάπες».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ζευγάρι στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved