Νίκη Κεραμέως: Δείτε πού πήγε βόλτα με τον γιο της (pics)

Μια βόλτα που συνδυάζει μάθηση και ψυχαγωγία.

Νίκη Κεραμέως: Δείτε πού πήγε βόλτα με τον γιο της (pics)

Το πρόγραμμα της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, είναι ιδιαίτερα φορτωμένο αυτή την περίοδο.

Ο κορονοιός άλλωστε δεν επιτρέπει τον παραμικρό εφησυχασμό.

Όπως κάθε εργαζόμενη μητέρα, έτσι κι η κυρία Κεραμέως, προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο για την οικογένειά της και ειδικά για τους γιους της.

Σε συνεντεύξεις της έχει πει ότι προσπαθεί να είναι όσο περισσότερο μπορεί μαζί τους, και ει δυνατόν την ώρα του ύπνου. Το βασικότερο, όπως είπε, είναι ο ποιοτικός χρόνος που περνά κανείς με τα παιδιά του. «Να είσαι εκεί και να αφιερώνεσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η υπουργός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media κάνοντας αναρτήσεις που αφορούν κυρίως τα του υπουργείου. Ωστόσο, δεν λείπουν και ορισμένες πιο προσωπικές, όπως αυτές με τα παιδιά της.


https://www.instagram.com/p/CDYio_HJxzB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπενθυμίζεται ότι είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Λουκά και μαζί έχουν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο 2 ετών και τον Λουκά 4 ετών.

Πριν μερικές μέρες σε Insta story μας έδειξε πού επέλεξε να πάει με τον μεγάλο της γιο.

kerameos volta me gio

Μαμά και γιος επισκέφτηκαν το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη όπου φιλοξενεί την αναδρομική έκθεση ζωγραφικής του καταξιωμένου δημιουργού Κώστα Τσόκλη.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με τα παιδιά της που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Νίκη Κεραμέως.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved