Κάτια Ζυγούλη: Οι γιοι της κοιμούνται όπου βρουν και είναι λεμούριοι

Μια άκρως ξεκαρδιστική ανάρτηση έκανε η μαμά Κάτια Ζυγούλη στο Instagram.

Κάτια Ζυγούλη: Οι γιοι της κοιμούνται όπου βρουν και είναι λεμούριοι

Μέσα από ένα Insta story έδειξε ότι οι γιοι της αν νυστάζουν... κοιμούνται όπου βρουν και ότι οι ικανότητές τους στο σκαρφάλωμα δέντρων είναι... εξελιγμένες.

Ναι, ναι! Καλά διαβάζετε.

Ο μικρός Απόλλωνας κοιμάται αγκαλιά με το λούτρινο παιχνίδι του στα σκαλιά του σπιτιού τους στη μία φωτογραφία και στην άλλη είναι σκαρφαλωμένος με τον μεγαλύτερο αδερφό του Αλέξανδρο, σε ένα δέντρο.

«Κοιμούνται στα σκαλιά... και είναι λεμούριοι. Mum Skills - check», σχολίασε η Κάτια γεμάτη περηφάνια για τα παιδιά της.

katia zigouli apollonas alexandros

Αλέξανδρος Ρουβάς

Ο Αλέξανδρος είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας Ρουβά! Γεννήθηκε το 2011 και είναι 9 ετών! Το καλοκαίρι και μέσα από τις αναρτήσεις των γονιών του διαπιστώσαμε ότι έχει μεγαλώσει αρκετά. Έχει καστανά μαλλιά, υπέροχα ανοιχτόχρωμα μάτια όπως η μαμά του και μοιάζει πολύ με τα υπόλοιπα αδέρφια του, Αναστασία, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Απόλλωνας Ρουβάς

Ο μικρός Απόλλωνας, ο βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά βαφτίστηκε σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά τη γέννησή του! Ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο στις 21 Απριλίου το 2016 και ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού.

Πλέον είναι τεσσάρων ετών και αν μας ρωτάτε μοιάζει αρκετά με την αδερφή του Αριάδνη. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αδέρφια του, είναι τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά του.

Φέτος ήταν εξίσου η χρονιά του καθώς η μαμά Κάτια και ο μπαμπάς Σάκης δημοσίευσαν πολλές φωτογραφίες τους, δείχνοντάς μας πόσο έχει αλλάξει και πόσο έχει ομορφύνει.

Η σχέση των δύο αγοριών

Όπως φαίνεται ο Αλέξανδρος φροντίζει και προσέχει τον μικρότερο αδερφό του. Αν και έχουν 5 χρόνια διαφορά, ο Αλέξανδρος παίζει με τον μικρό του αδερφό, όπως για παράδειγμα δείχνει η φωτογραφία που αναφέραμε πιο πάνω. Που τα δύο αδέρφια σκαρφάλωσαν στο δέντρο σαν... λεμούριοι όπως σχολίασε και η Κάτια.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όλες τις πρόσφατες φωτογραφίες τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved