Μαριτίνα Ντενίση: Η παιδική φώτο & η συγκινητική ανάρτηση για τη γιαγιά της

Είναι αρκετά δύσκολες ώρες οι τελευταίες για τη Μιμή Ντενίση και την κόρη της Μαριτίνα.

Μαριτίνα Ντενίση: Η παιδική φώτο & η συγκινητική ανάρτηση για τη γιαγιά της

Τα νέα γνωστοποίησε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: ««Μια βδομάδα πριν λιαζόταν στην πλατεία του χωριού στα Κανάλια. Στην πατρίδα του άντρα της που τόσο αγάπησε. Χτες έφυγε από την ζωή… Η μαμά μου… Η μάνα μας… Η γιαγιά μας!! Χωρίς προειδοποίηση!! Δεν ηταν ποτέ άρρωστη! Όμως η καρδια της την πρόδωσε!!!! Έφυγε όπως ήθελε όρθια γελαστή περιποιημένη τολμηρή!!Για μας το σοκ ειναι τεράστιο…Της οφείλω τα πάντα!! Το γλυκό που έφτιαξε το Σαββατο ειναι ακόμα στο τραπέζι..!! Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Μακάρι να μπορούσα να σας έχω όλους κοντά μου να την αποχαιρετήσετε… Ξέρω πόσοι πολλοί την αγαπούσαν!! Μια προσευχή από μακριά μου φτάνει!».


https://www.instagram.com/p/CFbyTkqlipi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανάρτηση έκανε όμως και η Μαριτίνα, κόρη της Μιμής Ντενιση για την πολυαγαπημένη της γιαγιά.

Με μια φωτογραφία που τη δείχνει σε αρκετά παιδική ηλικία στο πλευρό της κυρίας Μαρίας έγραψε: «Εχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, το στήριγμα μου, την αγκαλιά που με μεγάλωσε. Θα μου λείψεις πολύ Αρχόντισσα γιαγιάκα μου!».

Πριν λίγο καιρό η Μαριτίνα, γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας στο πλευρό της την πολυαγαπημένη της γιαγιά και αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί της.

Κάθε φορά που η κυρία Μαρία βρισκόταν ανάμεσα στην κόρη και την εγγονή της, έλαμπε από ευτυχία. Όπως λάμπουν άλλωστε όλες οι γιαγιάδες που βλέπουν και καμαρώνουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ότι η σχέση που έχουν τα εγγόνια με τη γιαγιά και τον παππού είναι μοναδική. Έτσι μοναδική ήταν και η σχέση που είχε η Μαριτινά με τη γιαγιά της.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε κοινές τους φωτογραφίες, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η ίδια η Μαριτίνα στον προσωπικό της λογαριασμό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved