Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η απίθανη φώτο της κόρης της στη βροχή

Η μικρή Μαίρη ενθουσιάστηκε με τη βροχή! 

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η απίθανη φώτο της κόρης της στη βροχή

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι από τις μαμάδες της ελληνικής showbiz που μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους μέσω των social media.

Η μικρή Μαίρη γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2018 και ο γιος της μόλις τον περασμένο Μάιο. Τα δύο τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και οι αναρτήσεις της στα social media μαρτυρούν ότι το απολαμβάνει ιδιαίτερα. Βέβαια, φροντίζει βρίσκει χρόνο να κάνει πράγματα που αγαπά όπως η γυμναστική, η μαγειρική και βόλτες με καλούς της φίλους.

Το τελευταίο διάστημα η κόρη της Μαίρη, πρωταγωνιστεί όλο και περισσότερο στις αναρτήσεις της τώρα που σιγά σιγά μεγαλώνει και κάθε φορά που τη βλέπουμε σε φωτογραφίες ή βίντεο που ανεβάζει η διάσημη μαμά, κλέβει τις εντυπώσεις. Πριν μερικές εβδομάδες ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό και η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία της στην οποία εντύπωση έκανε το απίθανο στυλ της μικρούλας.

Μία ακόμα φωτογραφία της κόρης της ανέβασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι το Σαββατοκύριακο, όταν ο Ιανός έκανε αισθητή την παρουσία του και στην Αττική. Η μικρή ενθουσιάστηκε με τα πρωτοβρόχια και η διάσημη μαμά την απαθανάτισε με τον φωτογραφικό φακό την ώρα που χάζευε τη βροχή στον κήπο του σπιτιού τους.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι με την κόρη της, στο Instagram της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved