Μαριέττα Χρουσαλά: Προσπαθεί να βγάλει selfie και εισβάλλουν τα παιδιά της

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο...

Μαριέττα Χρουσαλά: Προσπαθεί να βγάλει selfie και εισβάλλουν τα παιδιά της

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι από τις γνωστές Ελληνίδες μαμάδες που σπάνια αναρτά φωτογραφίες των παιδιών της.

Παρότι η ίδια είναι ενεργή στα social media, αποφεύγει να δημοσιοποιεί στιγμές με τα τρία της παιδιά. Κι αν το κάνει, τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους δεν διακρίνονται.

Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας αν και φέτος από τις διακοπές τους έκανε κάποιες εξαιρέσεις και μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεχωριστές στιγμές όπως αυτή με τη Μάργκω που έκανε για πρώτη φορά μάθημα κατάδυσης, ή όταν ο Σπύρος έπιασε ένα χταπόδι.

mariettachrousala xtapodi gios 2

Αυτή τη φορά ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά που δημοσίευσε ένα αστείο περιστατικό. Προσπαθούσε να βγάλει selfie στο ασανσέρ όταν …μπούκαραν τα δυο της παιδιά.

«Όταν προσπαθείς να βγάλεις selfie στο ασανσέρ και σου κάνουν photobombing», σχολίασε με χιούμορ η μαμά ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία διακρίνονται - μετά βίας- ο γιος και η κόρη της.

marietta xrousala1

Η Μάργκω έχει κάνει photobombing και άλλη φορά στη μαμά της, όταν εκείνη ήθελε να βγάλει πάλι selfie στην πισίνα και η κόρη της αδιαφορώντας, συνέχισε τις βουτιές της και φυσικά εμφανίστηκε στο φόντο της φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/CDjKn-LBpSf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες των παιδιών που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved