Τα 4 ζώδια που νοιάζονται αρκετά για τη γνώμη των άλλων

Δεν θα έπρεπε να δίνουν τόση σημασία

Τα 4 ζώδια που νοιάζονται αρκετά για τη γνώμη των άλλων

Ο καθένας μπορεί να λέει και να σκέφτεται ό,τι θέλει. Δεν θα έπρεπε αυτά τα άτομα να τα απασχολεί τόσο πολύ το «τι θα πει ο κόσμος». Υπάρχουν τέσσερα ζώδια που σχεδόν πάντα ακολουθούν τους κανόνες της μικρής κοινωνίας που ζουν, καταπιέζοντας τον εαυτό τους και τα θέλω τους, από φόβο μη γίνουν τα μαύρα πρόβατα!

Διάβασε παρακάτω, ποια είναι κι αν ανήκεις σε αυτά, ένα θα σου πούμε και βάλ’ το καλά στο κεφάλι σου: Κάθε θαύμα τρεις οι μέρες, το μεγάλο τέσσερεις! Έτσι λέει ο σοφός λαός μας κι ισχύει. Κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις γιατί μαζί σου θα ασχοληθούν μέχρι να εμφανιστεί κάποιος/α άλλος/η, που θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πλαίσια! Εσένα θα σε έχουν ξεχάσει, εσύ όμως θα μείνεις με τα απωθημένα σου ή θα το κάνεις στα μουλωχτά τρέμοντας μη σε πάρουν χαμπάρι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος -ως γνωστό- βάζει πάνω απ’ όλα την οικογένεια, είτε είναι αυτή που προέρχεται είτε είναι αυτή που έχει δημιουργήσει. Λογικό είναι, λοιπόν, η άποψή της να έχει μεγάλη βαρύτητα πάνω του. Επιθυμίες και θέλω έχει πολλά, πόσα όμως από αυτά τολμά να τα πραγματοποιήσει; Λίγα ως κανένα! Αν μάλιστα έχει μεγαλώσει σε ένα συντηρητικό περιβάλλον, αρρωσταίνει και μόνο στην ιδέα του πόσα… καρδιακά επεισόδια θα προκαλέσει μια επιλογή του ή μια πράξη του που είναι «ξένη» με τα πατροπαράδοτα ήθη. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που θα εξοκείλει και θα το κρατήσει εφτασφράγιστο...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved