Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έγινε ενός - Δείτε τον να σβήνει την τούρτα

Ο Θοδωρής Junior έγινε ενός και γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια - Δείτε φώτο από το πάρτι του.

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έγινε ενός - Δείτε τον να σβήνει την τούρτα

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που η Φωτεινή Αθερίδου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο Θοδωρής Junior γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια και η διάσημη μαμά δε θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από το πρώτου του πάρτι.

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι αρκετά ενεργή στα social media και οι αναρτήσεις είναι πάντα αυθόρμητες, ειλικρινείς και απολαυστικές. Πολλές από αυτές δε, τις χαρακτηρίζει το χιούμορ το οποίο είναι και βασικό στοιχείο του χαρακτήρα της.

Τον τελευταίο χρόνο η διάσημη μαμά, έχει μοιραστεί πολλές φορές στιγμιότυπα με τον γιο της. Στο προφίλ της στο Instagram έχουμε δει φωτογραφίες από τις πρώτες εβδομάδες μαζί του, από την περίοδο της καραντίνας κι έπειτα και από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο μικρός Θοδωρής Junior είναι ένα χαριτωμένο αγοράκι και πάντα κλέβει τις εντυπώσεις.

Το ίδιο συνέβη και στο πρώτο του πάρτι. Πριν από λίγο η Φωτεινή Αθερίδου ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία με τον γιο της αγκαλιά την ώρα που σβήνει τα πρώτα του κεράκια παρουσία φίλων και συγγενών. Όσο για την τούρτα, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, είναι λευκή με πολύχρωμη βούλες και στολισμένο το κεράκι με τον αριθμό ένα.


https://www.instagram.com/p/CFY9lmNpl1M/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με αφορμή τα γενέθλια του Θοδωρή Junior, εμείς συγκεντρώσαμε στην gallery που ακολουθεί τις καλύτερες φωτογραφίες του που έχει ανεβάσει κατά καιρούς η διάσημη μαμά. Απολαύστε τις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved