Γιώργος Λιάγκας: Η φώτο με τα παιδιά του που συγκέντρωσε χιλιάδες likes

Το καλοκαίρι για τον γνωστό παρουσιαστή και τα παιδιά του συνεχίζεται.

Γιώργος Λιάγκας: Η φώτο με τα παιδιά του που συγκέντρωσε χιλιάδες likes

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τους μπαμπάδες που απολαμβάνουν να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους.

Ουκ ολίγες φορές τον έχουμε δει, μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στα social media, με τον Δημήτρη και τον Γιάννη να πηγαίνουν βόλτες, να διαβάζουν στο σπίτι.

Φυσικά από τις αγαπημένες τους εξορμήσεις είναι το μπάνιο στη θάλασσα. Ως γνωστόν ο δημοσιογράφος είναι χειμερινός κολυμβητής και έχει εμφυσήσει την αγάπη του αυτή και στους γιους του.

Όσο λοιπόν το επιτρέπει ο καιρός πηγαίνουν για μπάνιο σε κοντινές παραλίες της Αττικής. Αυτό έκαναν και χθες. Τι κι αν το αεράκι ήταν δροσερό και η θερμοκρασία κάτω από τους 30 βαθμούς... Ο Γιώργος Λιάγκας, πήρε τους γιους του και πήγαν για μπάνιο στη Βουλιαγμένη όπου απόλαυσαν τα πεντακάθαρα νερά.

Δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφία με τα αγόρια του και ένα φίλο τους να κάθονται σε σανίδα και ο μεγάλος του γιος να κωπηλατεί.

«Ακόμα καλοκαίρι #summer #summer2020 #stillsummer» σχολίασε ο παρουσιαστής και τα likes έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/CFWva-EAI8E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος Λιάγκας δημοσιεύει πιο συχνά στιγμές με τα παιδιά του, σε σχέση με την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά. Ειδικά το καλοκαίρι είχαμε την ευκαιρία να «ταξιδέψουμε» μέσα από τις αναρτήσεις του στα πανέμορφα μέρη που επισκέφτηκε -με και χωρίς τους γιους του-, ενώ μας χάρισε ανεπανάληπτα ηλιοβασιλέματα.

Πάρτε μια γεύση απ΄όλα αυτά στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved