Κορονοϊός - Αττική: Τι θα ισχύει για τους γάμους - Πόσα άτομα θα επιτρέπονται

Κορονοϊός: Στο τραπέζι βρίσκεται το ενδεχόμενο νέου lockdown, με την κυβέρνηση να προχωρά σε νέα αυστηρότερα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Αττική, όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Κορονοϊός - Αττική: Τι θα ισχύει για τους γάμους - Πόσα άτομα θα επιτρέπονται

Τα μέτρα, που περιέγραψε ο πρωθυπουργός και θα ανακοινώσει αναλυτικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνουν περιορισμό στον αριθμό προσκεκλημένων σε γάμο στην Αττική στα μόλις εννέα άτομα για 14 ημέρες, καθώς και απαγόρευση συναυλιών.

Ο κ. Μητσοτάκης και ο ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, έστειλαν στη διάρκεια της σημερινής τακτικής σύσκεψης για την πορεία της επιδημίας σήμα συναγερμού, ειδικά για την Αττική και συγκεκριμένα δημοτικά διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας.

«Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εφαρμόσει επιπλέον μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στην Αττική», δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

«Είμαι απολύτως έτοιμος, μετά από τη σχετική εισήγηση και της Επιτροπής σήμερα, να πάρουμε και κάποια πρόσθετα μέτρα όσον αφορά τις δημόσιες συναθροίσεις, την αναστολή πολιτιστικών εκδηλώσεων για 14 ημέρες, μέτρα τα οποία να ενθαρρύνουν την τηλεργασία και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, ώστε να περιορίσουμε τις περιττές μετακινήσεις», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved