Βασιλική Μιλλούση: Η υπέροχη φώτο με την κόρη της ανήμερα της γιορτής της

Η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, Σοφία, είχε χθες την ονομαστική της γιορτή.

Βασιλική Μιλλούση: Η υπέροχη φώτο με την κόρη της ανήμερα της γιορτής της

Μπορεί ακόμα να μην έχει βαπτιστεί, η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας όμως έκαναν γνωστό το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αμέσως μετά τη γέννησή της.

Η Σοφία γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019 και οι δύο γονείς της, της έχουν τρελή αδυναμία. Οι φωτογραφίες που ανεβάζουν μαζί της δεν είναι πολλές, είναι όμως όλες υπέροχες.

Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί και το νέο μέλος της οικογένειας, ένα ακόμα κοριτσάκι. Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε στις αρχές του καλοκαιριού η διάσημη μαμά με μία ανάρτησή της στο Instagram και λίγο αργότερα αποκάλυψε και το φύλο του μωρού, με μία ιδιαίτερη φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι πιο δραστήρια στα social media από τον σύζυγό της και τις τελευταίες εβδομάδες ανεβάζει όλο και περισσότερες φωτογραφιες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η χθεσινή της ανάρτηση όμως, ήταν αφιερωμένη στην κόρη της. Το δέκα μηνών κοριτσάκι είχε την ονομαστική της γιορτή και η διάσημη μαμά της ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία τους. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης έχει την κόρη της αγκαλιά και της χαρίζει ένα πολύ τρυφερό φιλί.

Δείτε την στη gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι δύο γονείς με την κόρη τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved