Μαντώ Γαστεράτου: Πόσο μεγάλωσε ο γιος της - Δείτε τις 8 νέες φώτο του

Cuteness overdose! Και ναι χρειαζόμαστε αρκετές δόσεις γλυκύτητας το τελευταίο διάστημα...

Μαντώ Γαστεράτου: Πόσο μεγάλωσε ο γιος της - Δείτε τις 8 νέες φώτο του

Η Μαντώ Γαστεράτου βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς από τον Ιανουάριο κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Τον γιο της. Τον μικρό της Γιώργο.

Η ίδια από την αρχή της εγκυμοσύνη της ήταν αρκετά φειδωλή. Δεν μιλούσε γι' αυτή και μόλις διέρρευσε το νέο άρχισε να κάνει κάποιες δηλώσεις.

Ακόμη και οι φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram ήταν λιγοστές. Μέχρι που γέννησε!

Έκτοτε μίλησε τόσο σε συνεντεύξεις της, όσο και στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube για το τρόπο που κατάφερε να μείνει έγκυος, για τον τοκετό της, για το πώς περνούν οι μέρες στο σπίτι με τον μικρό της γιο, τι κάνει για να επανέλθει στα κιλά της.

Η παρουσιάστρια - ραδιοφωνική παραγωγός και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, ζουν την απόλυτη ευτυχία. Η ζωή τους πια περιστρέφεται (και θα περιστρέφεται για λίγα χρόνια ακόμη) μέσα σε μπιμπερό, πάνες και βρεφικά παιχνίδια.

Η μητρότητα και ο ερχομός του γιου της έχουν κάνει την Μαντώ να ελαττώσει τις αναρτήσεις της, καθώς λόγω των υποχρεώσεών της ως μητέρα πια, δεν έχει χρόνο για τίποτα άλλο πέραν του γιου της, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά.

8 μηνών - 8 φωτογραφίες

Το απόγευμα της Πέμπτης, ωστόσο, η όμορφη μανούλα έκανε comeback στα Instagram μια νέες φωτογραφίες του μικρού της που πια είναι 8 μηνών, στην οποία απεικονίζεται ο μικρός της πρίγκιπας άλλοτε να είναι ξαπλωμένος στην κούνια του, άλλοτε να είναι μπρούμυτα... και γενικότερα μας δείχνει αρκετές φωτογραφίες για να διαπιστώσουμε και εμείς αυτό που διαπίστωσε η ίδια... ότι ο γιος της μεγάλωσε πολύ και μάλιστα γρήγορα.

«Μεγαλώνουν τοοοοοοσο γρήγορα... Μόλις τώρα κοίταζα μερικές φωτογραφίες του στο κινητό μου που είχα βγάλει πριν δύο μήνες και νομίζω ότι βλέπω άλλο παιδάκι... Ένα μικρό αντράκι... Γιωργαρέ μου Σ ΑΓΑΠΩ ❤️ #ασιφάω», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Δείτε τες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved