Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Είναι επίσης επιχειρηματίας και μαμά ενός αγοριού.

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Η ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1998 σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Η ζωή που δεν έζησα», γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία

Ένα χρόνο αργότερα, πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1, «Αθώος ή ένοχος» ενώ το 2000, συμμετείχε σε μερικά επεισόδια της αστυνομικής σειράς του Alpha, « Κόκκινος κύκλος».

Ακολούθησαν πολλές ακόμη τηλεοπτικές αλλά και θεατρικές δουλειές, καθώς και δύο κινηματογραφικές. Μερικές από τις πιο γνωστές τηλεοπτικές της δουλειές, είναι οι «Γοργόνες» (2007-2008), τα «40 Κύματα» (2008-2009), αλλά και οι «Κούκλες» (2010-2011).

Τα τελευταία χρόνια έχει αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση κάνοντας θέατρο και ασχολείται περισσότερο με την επιχείρηση εστίασης που διαθέτει.

Ο λόγος για την Λίνα Σακκά η οποία είναι μητέρα ενός γιου του, 8χρονου Μάριου ο οποίος γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2012.


https://www.instagram.com/p/CAOIJgYFTGS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ίδια αποφεύγει να δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή ενώ και ο φωτογραφίες που έχει αναρτήσει με τον γιο της είναι πολύ λίγες.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο people είχε πει μεταξύ άλλων: «Από τη στιγμή που ήρθε το παιδί δεν διανοήθηκα ότι δεν θα το κρατούσα. ‘Ημουν με έναν άνθρωπο που τον εκτιμούσα, τον θαύμαζα, ήρθαμε κοντά και τελικά να που ο Θεός μας έφερε ένα παιδί. Μπορεί να μην μας έφερε το γάμο και την ευτυχία με την κλασσική έννοια αλλά ποτέ δεν ήμουν κλασσική, τώρα θα ήμουν; Αλλά είναι τόσο σπουδαίο το συναίσθημα της αγάπης που σου δίνει το παιδί που μπορείς να ξεπεράσεις το οτιδήποτε».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του γιου της που έχει αναρτήσει κατά καιρούς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved