Ελληνίδα μαμά έψαχνε τις πατάτες - Δείτε πού τις έκρυψε ο γιος της

Φοβερός ο μικρός!

Ελληνίδα μαμά έψαχνε τις πατάτες - Δείτε πού τις έκρυψε ο γιος της

Η γνωστή μαμά δημοσίευσε ένα πραγματικά αστείο περιστατικό με τον γιο της.

Είναι από αυτά που συμβαίνουν σε πολλές μαμάδες με 2χρονα και 3χρονα παιδιά που λατρεύουν να ανακαλύπτουν πράγματα στην κουζίνα ή να παίζουν με όσα βρίσκουν στα ντουλάπια ή τα συρτάρια.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον γιο της παρουσιάστριας. Ήταν στην κουζίνα όταν είδε τις πατάτες! Δεν ξέρουμε τι ήταν εκείνο που του κέντρισε το ενδιαφέρον, πάντως ο μικρός κάθισε στο πάτωμα και άρχισε να παίζει με αυτές. Δεν φαντάζεστε όμως πού τις έβαλε!

Τις έκρυψε μέσα στο φορμάκι του. 'Ηταν δε τόσες πολλές και βαριές που δεν μπορούσε να τις κουβαλήσει.

Η μαμά του Γιώργου, Όλγα Λαφαζάνη, μοιράστηκε αυτό το τόσο αστείο περιστατικό με τους followers της ανεβάζοντας τις φωτογραφίες σε insta story σχολιάζοντας με χιούμορ: « και έψαχνα τις πατάτες».


https://www.instagram.com/p/CEO_dB2lQ8k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H όμορφη παρουσιάστρια, επέστρεψε φέτος δυναμικά στην τηλεόραση, συμμετέχοντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή Happy Day. «Το ήθελα πάρα πολύ και γι΄αυτό έχω και πολύ μεγάλο ενθουσιασμό. Θα επιστρέψω και μάλιστα σε μία εκπομπή που μου άρεσε πάντα. Την κάνει η κουμπάρα μου, ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή», είχε πει η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση ότι θα είναι στο πάνελ της εκπομπής.

Η Ολγα Λαφαζάνη είναι παντρεμένη με τον Νίκο Οικονόμου και έχουν αποκτήσει μαζί και μία κόρη, την Αλεξάνδρα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον γιο της και τις …πατάτες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved