Νικολέττα Ράλλη: Βόλτα με το μωρό στο κέντρο της Αθήνας -Δείτε υπέροχη φώτο

Η Νικολέττα Ράλλη έγινε μαμά πριν από τρεις μήνες και απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτε άλλο.

Νικολέττα Ράλλη: Βόλτα με το μωρό στο κέντρο της Αθήνας -Δείτε υπέροχη φώτο

Η Νικολέττα Ράλλη έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 11 Ιουνίου και τους τελευταίους τρεις μήνες απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με την κορούλα της.

Η όμορφη παρουσιάστρια και blogger του Queen.gr, είναι εμφανές ότι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Οι αναρτήσεις με το μωρό της δεν είναι πολλές, σε όλες όμως τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το τελευταίο διάστημα, λάμπει από ευτυχία και χαρά.

Η καθημερινότητα με ένα μωρό λίγων εβδομάδων, σαφώς δεν είναι εύκολη και αυτό ακριβώς περιέγραψε η Νικολέττα Ράλλη σε ένα άρθρο στο blog της, ενάμιση μήνα μετά τον τοκετό. Η νέα μαμά έγραψε για το πώς έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον ερχομό του μωρού, τη νέα της καθημερινότητα και τα συναισθήματά της.

Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε με τις αναγνώστριές της ότι ο προσωπικός της χρόνος είναι από ανύπαρκτος έως ελάχιστος, όπως άλλωστε και για κάθε άλλη νέα μητέρα, ότι προτεραιότητα για εκείνη στην παρούσα φάση είναι να χαρεί το μωρό της, να τρέφεται σωστά, και ότι η απώλεια των κιλών εγκυμοσύνης δεν είναι κάτι που την απασχολεί προς το παρόν.

Με λίγα λόγια, η Νικολέττα Ράλλη απολαμβάνει τον ρόλο της μαμά όσο τίποτε και προτεραιότητά της αυτήν την περίοδο είναι να απολαύσει την κάθε στιγμή με την κόρη της.

ralli mwro 1

Τέλη Αυγούστου, η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της έκαναν την πρώτη τους εξόρμησή με το μωρό. Για την εκδρομή τους επέλεξαν έναν ορεινό προορισμό και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας η νέα μαμά, ήταν όλες υπέροχες.


https://www.instagram.com/p/CEeCKBRj49-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην Αθήνα, οι βόλτες συνεχίζονται και χθες η Νικολέττα Ράλλη ανέβασε στο Instagram της μία ακόμα φανταστική φωτογραφία με την κόρη της. Η νέα μαμά έχει την κόρη της σε μάρσιπο και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με την κόρη της που έχει μοιραστεί η διάσημη μαμά μαζί μας ανά περιόδους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved