Tάσος Ιορδανίδης: Αγκαλιά με την κόρη και τον γιο του - Μια σπάνια φώτο

Ο περήφανος μπαμπάς φωτογραφίζεται με τα παιδιά του.

 

Tάσος Ιορδανίδης: Αγκαλιά με την κόρη και τον γιο του - Μια σπάνια φώτο

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι από τα καλλιτεχνικά ζευγάρια που έχουν καταφέρει να βρουν ισορροπίες μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

'Ετσι, μέσα από τα social media επιλέγουν να προβάλλουν τη δουλειά τους και λιγότερο στιγμές από την καθημερινότητά τους, πόσο μάλλον με τα παιδιά τους.

Η γλυκιά ηθοποιός που συμμετέχει και φέτος στην τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου « 8 Λέξεις» που προβάλλεται στον Σκάι, το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις στο Instagram. Εκείνος όμως που μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει πιο πολλές φωτογραφίες με τα παιδιά τους είναι ο σύζυγός της.

Αυτή που ξεχωρίζει είναι η φωτογραφία από τη πρώτη μέρα στο σχολείο του Δάνου και της Νάγιας.

Ο περήφανος μπαμπάς ανέβασε Insta Story, με τα παιδιά του αγκαλιά και τα χαρακτηριστικά μαύρα γυαλάκια να κρύβουν τα μάτια τους.

tasos iordanidis

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και η σχέση τους είναι δυνατή. Όπως έχει πει η Θάλεια Ματίκα σε συνέντευξή της στο Λοιπόν «φυσικά και τσακωνόμαστε, όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά πάντα υπάρχει η σταθερά από πίσω, όσο και να τσακωθείς και να έχεις διαφωνίες, ο ένας είναι για τον άλλον για πάντα. Αυτό είναι κάτι που το έχουμε και οι δύο πάρα πολύ κι έντονα.

Έχει να κάνει με το πόσο συνειδητά και ουσιαστικά επιλέγει τον σύντροφο ζωής, για ποιους λόγους το κάνεις. Πολλές φορές οι άνθρωποι επιλέγουν για λάθος λόγους τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους. Εκεί, περνώντας ο πρώτος έρωτας, έρχονται τα χρόνια κι αποδεικνύουν τα λάθη τους. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητός όταν πρόκειται να επιλέξεις τον άνθρωπο της ζωής σου, όταν θέλεις να κάνεις οικογένεια, γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ο χωρισμός φυσικά πονάει, αλλά αν έχεις παιδιά, εκεί αρχίζουν τα σοβαρά προβλήματα».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved