Αναγνωρίζετε την Ελληνίδα ηθοποιό της φωτογραφίας;

Μοιάζει πολύ με την τετράχρονη κόρη της!

Αναγνωρίζετε την Ελληνίδα ηθοποιό της φωτογραφίας;

Με αυτή τη φωτογραφία η γλυκιά μαμά μιας κόρης, θέλησε να ευχηθεί καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά που επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες.

«Ο εαυτός μου (5η από αριστερά στην πάνω σειρά) της πρώτης δημοτικού στην Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία στην Καστέλλα , εύχεται σε όλα τα παιδάκια καλή σχολική χρονιά. ?», έγραψε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνέχισε. «Δεν ξέρω αλλά είχα μεγάλη ανάγκη να δω σήμερα φωτογραφίες από τα δικά μου πρώτα σχολικά χρόνια, όχι μόνο επειδή σηματοδοτείται κάθε Σεπτέμβρη ένας ολόκληρος χρόνος με την έναρξη των σχολείων αλλά κυρίως επειδή τείνουμε να ξεχάσουμε ποια -πρέπει να- είναι η κανονικότητα στην καθημερινότητα μας και ιδιως των παιδιών μας. Η εγγύτητα , οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα ψυθιρίσματα στο αυτί, τα ομαδικά παιχνίδια , οι χοροί πιασμένοι χέρι-χέρι δεν ειναι μόνο εκδηλώσεις αγάπης και φροντίδας αλλά ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να μεγαλώσει και να ζήσει κανείς σωστά! Εύχομαι γρήγορα να μας επιτραπούν και μη χάσουμε άλλο πολύτιμο χρόνο πραγματικής ζωης!!! ??#tbt #schoolyears #6yearsold #primaryschool #together #play #learn #covidfreeyears».

Λίγα λόγια για την 46χρονη ηθοποιό

Γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1973 και εκτός από ηθοποιός έχει υπάρξει και παρουσιάστρια, μπλόγκερ και είναι ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa», που στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές. Είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής «Ίασμος »του Βασίλη Διαμαντόπουλου και έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής από τη σοπράνο Ελένη Καραγιάννη. Επίσης, έχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία και έχει δουλέψει στο ΚΑΤ.

Για όσους δεν την αναγνωρίσατε, πρόκειται για την ταλαντούχα, Ζέτα Δούκα.

Από το 2014 είναι μαζί με τον Μιχάλη Χατζαντωνά και στις 2 Απριλίου του 2016 απέκτησαν μια κόρη, τη μικρή Θάλεια.

Η Θάλεια στη ζωή της Ζέτας Δούκα

«Μέχρι τα 40 μου έλεγα πως δεν θα γίνω μητέρα, πως δεν θέλω παιδί, πως άλλοι άνθρωποι είναι γεννημένοι για να γίνουν γονείς και ότι εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς. Και μία ωραία πρωία, αφού τα πάτησα τα 40, μη σου πω και τα 41, μου ήρθε κατακούτελα. Κάπως το σύστημά μου άρχισε κι έβλεπα μωρά. Λες κι ήθελα να τα πάρω όλα στο σπίτι μου και να τα μεγαλώσω. Κι εγώ είχα ξαφνιαστεί. Κάπως έτσι είναι. Νομίζω ότι οι γυναίκες αποφασίζουμε πότε θα γίνουμε μητέρες και όταν σ' αυτόν τον δρόμο και σ' αυτήν την απόφαση, ακριβώς τη στιγμή που τη νιώθουμε αυτή την ανάγκη, βρεθεί κι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε εμπνεύσει περισσότερο, τότε γίνεται», είχε πει η αγαπημένη μας ηθοποιός για τη μητρότητα και το παιδί της, στην εκπομπή Φλερτ και την Νάντια Κοντογεώργη.



Προτεραιότητα στη ζωή της ο άνδρας της και η κόρη της

Αν μπει κανείς στον προσωπικό λογαριασμό της Ζέτας Δούκα στο Instagram δεν θα δει μόνο αναρτήσεις που αφορούν την ίδια (διατροφικές συμβουλές, γυμναστική, θέατρο, τηλεοπτικές εμφανίσεις) αλλά θα δει και αναρτήσεις που αφορούν την κόρη της και τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά.

Η καθημερινότητά τους μοιάζει μαγική και η μαμά Ζέτα, κάνει τα πάντα για να έχει η Θάλεια όμορφες εικόνες και αναμνήσεις από την οικογένειά της.

Δείτε μερικές από τις απολαυστικές τους φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί. Θα παρατηρήσετε ότι η Θάλεια μοιάζει πολύ στη μαμά της. Συγκρίνετε τις παιδικές τους φωτογραφίες και θα το ανακαλύψετε σύντομα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved