Νίκη Κάρτσωνα: Η εκπληκτική φωτογραφία με τον γιο της - Μεγάλωσε πολύ

Έχει μεγάλη αδυναμία στον μοναχογιό της.

Νίκη Κάρτσωνα: Η εκπληκτική φωτογραφία με τον γιο της - Μεγάλωσε πολύ

Η Νίκη Κάρτσωνα παρόλο που είναι ενεργή στα social media, αποφεύγει τις αναρτήσεις με τον γιο ή τον σύζυγό της.

Συνήθως δημοσιεύει φωτογραφίες τους με αφορμή ένα σημαντικό γεγονός που θέλει να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ένα τέτοιο γεγονός ήταν και έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς που ειδικά φέτος δεν μοιάζει με καμιά άλλη λόγω του κορονοϊού.

Έκανε λοιπόν ένα ποστ με την ίδια και τον γιο της να κάθονται αντικριστά στα σκαλοπάτια χαμογελώντας ο ένας στον άλλο και γράφοντας το εξής:

«Σαν χθες ήταν που πήγες 1η δημοτικού και τώρα είναι που το τελειώνεις... Καλη σχολική χρονιά σε αυτή τη διαφορετική χρονιά να έχουν τα παιδιά μας».


https://www.instagram.com/p/CFGu5hUH8JR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Νίκη Κάρτσωνα είναι παντρεμένη από το 2007 με τον Νίκο Χατζή, ωστόσο η σχέση τους μετρούσε αρκετά χρόνια πριν. Το 2009 ήρθε στο κόσμο ο μοναχογιός της ο οποίος είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Σε ένα ποστ της με αφορμή τα 10α γενέθλιά του είχε γράψει η ευτυχισμένη μανούλα:

« Είσαι το καλύτερο δώρο που μου έστειλε ο Θεός. Μέσα από εσένα κατανόησα πόσο πολύ με αγαπάει ο Θεός! Πόσο πολύ με αγαπάς και εσύ!
Μου έφερες χαρά, αγάπη, θέληση.... Μου έφερες ζωντάνια στη ζωή...Κατάλαβα την ομορφιά ψυχής... Την Ενσυναίσθηση...
Σου εύχομαι αγόρι μου και φέτος, ότι ευχήθηκα και πέρσι και οτι θα εύχομαι και κάθε χρόνο!!! Να φτάσεις εκεί που επιθυμεί η ψυχή σου! Γιατί τότε και μόνο τότε θα είσαι ευτυχισμένος!!! Σε αγάπω και θα σε αγαπώ γί’αυτό που είσαι!!! Γιατί είσαι οτι καλύτερο μπορούσα να έχω εγώ».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του γιου τους που έχει δημοσιεύσει:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved