Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Άκη Σακελλαρίου, Σμαράγδα (pics)

Για πρώτη φόρα ο Άκης Σακελλαρίου δημοσίευσε φωτογραφία της κούκλας κόρης του!

Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Άκη Σακελλαρίου, Σμαράγδα (pics)

Αν και ο Άκης Σακελλαρίου διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες της οικογένειάς του.

Ο ηθοποιός ανήκει σε εκείνη την κατηγορία καλλιτεχνών που έχουν καταφέρει να διαφυλάξουν καλά ο,τιδήποτε αφορά στην προσωπική τους ζωή. Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό δεν κάνει συχνές αναρτήσεις, όταν όμως το κάνει, δημοσιεύει φωτογραφίες που αφορούν κυρίως στα επαγγελματικά του: θεατρικές παραστάσεις, εμφανίσεις, νέες συνεργασίες.

Τη δημοσιότητα δεν την αγαπά ούτε η σύζυγός του, Τίνα Βασιλικού, που δεν λείπει λεπτό από το πλευρό του! Η ίδια είναι γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και το ζευγάρι είναι παντρεμένο αρκετά χρόνια!

tina vasilikou smaragda sakellariou

πηγή φωτογραφίας: Tina Vasilikou Facebook account

Μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Έναν γιο και μια κόρη, τη Σμαράγδα. Η ίδια διατηρεί λογαριασμούς τόσο στο Facebook όσο και το Instagram.

Οι αναρτήσεις της στο Facebook; Καλλιτεχνικές. Φαίνεται έχει πάρει όλα τα καλλιτεχνικά στοιχεία τόσο του πατέρα της όσο και της μητέρας της.

Ο Άκης Σακελλαρίου, αν και όπως αναφέραμε πιο πάνω δεν κάνει αναρτήσεις με την οικογένειά του, «έσπασε» τον κανόνα και δημοσίευσε ένα Insta story, δείχνοντάς μας την κούκλα κόρη του.

smaragda sakellariou kori aki sakellarioy 1

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε περισσότερες φωτογραφίες της Σμαράγδας, έτσι όπως τις έχει αναρτήσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Θα διαπιστώσετε και εσείς, πόσο γλυκιά και πόσο όμορφη είναι. Όσο για το πού μοιάζει, γρήγορα θα πει κανείς ότι μοιάζει στη μητέρα της, όμως με μια καλύτερη ματιά θα δει στο βλέμμα της κάτι από τον Άκη Σακελλαρίου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved