Τα 3 ζώδια που είναι ρομαντικά, αλλά δεν το δείχνουν!

Θα σε εκπλήξουν με τις αγαπησιάρικες κινήσεις τους!

Τα 3 ζώδια που είναι ρομαντικά, αλλά δεν το δείχνουν!

Είναι γνωστό ότι μερικά ζώδια είναι αθεράπευτα ρομαντικά, όπως για παράδειγμα ο Ζυγός ή ο Ταύρος. Κυβερνώνται και τα δύο από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που σχετίζεται με την αγάπη και τον ρομαντισμό, οπότε το να είναι συναισθηματικοί και να εκφράζουν την αγάπη τους με παραδοσιακά ρομαντικούς τρόπους, είναι κάτι που τους βγαίνει φυσικά. Αλλά, για όσους/ες αναζητούν το ρομαντισμό από έναν σύντροφο, υπάρχουν και κάποια άλλα ζώδια που θα πρέπει να έχουν υπόψη. Είναι τα ζώδια που έχουν έναν κρυμμένο ρομαντισμό και, ανεξάρτητα από το τι δείχνουν, στην πραγματικότητα έχουν ρομαντική ιδιοσυγκρασία που την κρατούν μυστική απ’ όλους. Μπορεί να μη σταθούν κάτω από το παραθύρι σου για να σου κάνουν ερωτική εξομολόγηση, αλλά ξέρουν πώς να σε κάνουν να λυγίσεις, με τρόπους μοναδικούς, μάλλον αδιόρατους, παρά κραυγαλέους.

Μιλάμε για τα ζώδια που είναι λίγο κάπως συντηρητικά και δεν εκδηλώνουν το ρομαντισμό τους διαρκώς, αλλά θα το κάνουν σε ανύποπτο χρόνο. Όταν αισθανθούν τον ρομαντισμό να τους αγγίζει και θέλουν να δείξουν στο ταίρι τους πόσο ενδιαφέρονται, ξέρουν πραγματικά πώς να κάνουν το άτομο που αγαπούν να νιώσει σαν το πιο λατρεμένο πρόσωπο στον κόσμο.

Αν, λοιπόν, νομίζεις ότι πάντα έψαχνες έναν τέτοιο σύντροφο, τότε μην πας μακριά. Αναζήτησε στο περιβάλλον σου ένα από τα ζώδια που αναφέρονται πιο κάτω και θα σε εκπλήξουν με το πόσο ρομαντικά μπορούν να γίνουν. Ίσως να μην είναι τόσο γνωστά για την ευαισθησία και τις συναισθηματικές εξάρσεις τους, αλλά εσύ μην ξεγελαστείς: ξέρουν πώς να δείξουν πόσο πολύ νοιάζονται και όταν αναδείξουν την τρυφερή πλευρά του εαυτού τους, μπορούν να σε κάνουν να… λιώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Το ρομαντικό στυλ του Κριού είναι συγγενές με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πάντα: εκρήξεις πάθους και απόλυτη αφοσίωση. Έτσι, ενώ δεν είναι πάντα καλός με πράγματα όπως το να θυμάται ημερομηνίες και επετείους, είναι ο τύπος που θα σε εκπλήξει π.χ. ένα σαββατοκύριακο, οργανώνοντας σε χρόνο μηδέν ένα ταξιδάκι για δυο. Έτσι, για κανένα λόγο και από το πουθενά! Ο Κριός ζει...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved