Δούκισσα Νομικού: Δε φαντάζεστε πόσο μεγάλωσε ο γιος της - Δείτε φώτο

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία νέα φωτογραφία του μικρού Σάββα και συνειδητοποιήσαμε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.

Δούκισσα Νομικού: Δε φαντάζεστε πόσο μεγάλωσε ο γιος της - Δείτε φώτο

Η Δούκισσα Νομικού είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της Ελλάδας. Είναι όμως και μία πολύ τρυφερή μαμά που απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τα παιδιά και την οικογένειά της.

Το πρώτο της παιδί, ο μικρός Σάββας, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2018 και ενάμιση χρόνο μετά γεννήθηκε η Αναστασία. Τα τελευταία τρία χρόνια, η Δούκισσα έχει αφήσει τα τηλεοπτικά πλατό και αφιερώνει όλον τον χρόνο και την ενέργειά της στο μεγάλωμα των παιδιών της. Οι δραστηριότητες που απολαμβάνουν οι τρεις τους είναι πολλές και κάποιες φορές η διάσημη μαμά, μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους μέσα από τις αναρτήσεις της. Στα posts και στα stories που ανεβάζει,πότε βλέπουμε τον γιο, πότε την κόρη και πότε όλους μαζί να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.


https://www.instagram.com/p/CE4U3OnH6KM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν από λίγο, η Δούκισσα ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία του γιου της. Αυτή τη φορά η φωτογραφία είναι ολόσωμη και βλέπουμε ότι το δυόμιση ετών αγοράκι έχει μεγαλώσει πολύ. Ο μικρός Σάββας φοράει κόκκινο καπέλο, κόκκινο παντελόνι, λευκό t-shirt και τραβάει μία σχολική τσάντα με πλανήτες. Το αγόρι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το σχολείο, από ότι φαίνεται όμως ήδη ανυπομονεί!

«Εμείς δεν πάμε ακόμη στο σχολείο, πάμε όμως στο διάστημα ? Καλημέρα ❤»


https://www.instagram.com/p/CFL-mpfHkhs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας και μοντέλου με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved