Τραϊανός Δέλλας: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη του που αξίζει να δείτε

Την υπέροχη φωτογραφία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και της κόρης τους, ανέβασε στο Instagram η Γωγώ Μαστροκώστα.

Τραϊανός Δέλλας: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη του που αξίζει να δείτε

Ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι ζευγάρι από το 2006 και το 2008 γεννήθηκε η κόρη τους, Βικτώρια. Την ίδια χρονιά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και οι φωτογραφίες τους γάμου τους έκαναν τότε τον γύρο των ελληνικών media.

Όλα αυτά τα χρόνια, το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και οι δύο είναι ενεργοί στα social media, αποφεύγουν ωστόσο να ανεβάζουν φωτογραφίες από την οικογενειακή τους καθημερινότητα. Μόνη εξαίρεση, οι αναρτήσεις της διάσημης μαμάς σε ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια, γιορτές κτλ και κάποια ελάχιστα Instagram Stories που ανεβάζει όταν θέλει να μοιραστεί κάποια ξεχωριστή για εκείνη στιγμή.

Ένα τέτοιο στιγμιότυπο μοιράστηκε η Γωγώ Μαστροκώστα με τους διαδικτυακούς της φίλους πριν από λίγο καιρό, κατά τη διάρκεια των οικογενειακών τους διακοπών στην Τήνο. Η διάσημη μαμά απαθανάτισε τον Τραϊανό Δέλλα με την μοναχοκόρη τους την ώρα που κάθονταν σε μία ταβέρνα στο Κυκλαδονήσι. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε μπαμπά και κόρη να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό και είναι απλά υπέροχη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ίδιος ο διάσημος μπαμπάς έχει επιλέξει να ανεβάζει στο Instagram του φωτογραφίες που αφορούν τη δουλειά του και μέχρι και σήμερα δεν έχει αναρτήσει καμία με την 12χρονη Βικτώρια.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved