Θάνος Πετρέλης: Κουκλί ζωγραφιστό η μικρή του κόρη - Δείτε τη νέα φώτο

Μπαμπάς και κόρη ποζάρουν με ίδιο…χτένισμα.

Θάνος Πετρέλης: Κουκλί ζωγραφιστό η μικρή του κόρη - Δείτε τη νέα φώτο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και οι τρεις κόρες του Θάνου Πετρέλη και της Σοφίας Μοσχοπούλου είναι πανέμορφες.

Η Αγάπη, η Σήλια και η μικρή Ζένια έχουν κληρονομήσει τα όμορφα μάτια των γονιών τους και αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει βλέποντας απλά τις φωτογραφίες που αναρτά ο μπαμπάς τους.


https://www.instagram.com/p/CD_7Wbapj4y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκείνη όμως που πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις είναι η Ζένια. Η 5χρονη κόρη του τραγουδιστή που χθες είχε γενέθλια είναι ένα γλυκύτατο και πολύ όμορφο κοριτσάκι. Κάθε ανάρτηση που κάνει ο Θάνος Πετρέλης στην οποία πρωταγωνιστεί η Ζένια συγκεντρώνει χιλιάδες likes και τα σχόλια είναι εγκωμιαστικά.

Χθες λοιπόν με αφορμή τα γενέθλιά της δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία της που είναι μαζί, έχοντας μάλιστα πιασμένα τα μαλλιά τους με τον ίδιο τρόπο.


https://www.instagram.com/p/CFIBf5MJUFO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το αστέρι μου, η πριγκίπισσα μου. Χαρούμενα γενέθλια Ζένια, 5 χρονών#birthday #5yearsold #zenoubi», ήταν το σχόλιό του.

Ως μπαμπάς αφιερώνει πολύ χρόνο στο μεγάλωμα των παιδιών του. «Το ωράριο των τραγουδιστών βολεύει περισσότερο, γιατί δουλεύουμε όταν τα παιδιά κοιμούνται. Είμαι ευλογημένος, είμαι πολύ καλά, δεν αντιμετώπισα δυσκολίες. Επαγγελματικά, στην πορεία της 20ετίας, το πρόσημο είναι παραπάνω από θετικό» είχει πει σε συνέντευξή του στο Λοιπόν.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες της μικρής Ζένιας αλλά και των αδελφών της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved