Είκοσι celebrities που έγιναν μαμάδες σε ηλικία κάτω των 25 ετών

Ποιες διάσημες μαμάδες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί σε νεαρή ηλικία;

Είκοσι celebrities που έγιναν μαμάδες σε ηλικία κάτω των 25 ετών

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες γίνονται μητέρες στην ηλικία των 35 και άνω. Οι λόγοι ποικίλουν. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και πολλαπλός ρόλος της γυναίκας του σήμερα, είναι μόνο μερικοί από αυτούς.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των αγαπημένων celebrities. Αρκετά είναι τα παραδείγματα επωνύμων που είτε επειδή δεν έχουν βρει τον κατάλληλο σύντροφο, είτε επειδή δίνουν προτεραιότητα στην καριέρα τους, γίνονται μαμάδες στην τρίτη δεκαετία της ζωής τους ή και μεγαλύτερες.

Υπάρχουν όμως και αυτές που ο πελαργός τους χτύπησε την πόρτα πολύ νωρίς και το σημερινό μας άρθρο είναι αφιερωμένο σε αυτές. Ποιες είναι λοιπόν οι celebrities που έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί πριν καν γιορτάσουν τα 25α γενέθλιά τους;

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner γέννησε την κόρη της Stormi σε ηλικία μόλις 20 ετών. Η διάσημη μαμά ανέκαθεν ήθελε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια σε μικρή ηλικία, ενώ σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει ότι θέλει να αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Reese Witherspoon

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της όταν ήταν 23 ετών. Σήμερα, η Ava είναι 21 ετών και πλέον μαμά και κόρη μοιάζουν με δίδυμες αδερφές.

H Kylie Jenner και η Reese Witherspoon είναι μόλις δύο από τις είκοσι που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved