Αυτά τα δίδυμα κουκλιά έχουν διάσημους Έλληνες γονείς (pics)

Όσο μεγαλώνουν τόσο ομορφαίνουν.

Αυτά τα δίδυμα κουκλιά έχουν διάσημους Έλληνες γονείς (pics)

Αυτά τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2018 και χαρίζουν στιγμές ευτυχίας στους διάσημους γονείς τους που απολαμβάνουν ξεχωριστά την κάθε μέρα που περνούν μαζί τους.

Η Νικολέττα και ο Δημήτρης, όπως είναι τα ονόματα των δίδυμων, είναι η χαρά της ζωής και είναι πραγματικά πανέμορφα.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει

Τόσο ο Δημήτρης όσο και η Νικολέττα, έχουν πάρει τα εκφραστικά μάτια του πατέρα τους και την ομορφιά και τη γοητεία της μητέρας τους, γνωστής φωτογράφου του καλλιτεχνικού χώρου.

Όπως θα έχετε την ευκαιρία και εσείς να διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι και τα δύο αξιολάτρευτα.

Οι γονείς τους τους έχουν τεράστια αδυναμία

Ο Τεό Θεοδωρίδης και της Αγνή Μάρα που είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια και η άφιξη των παιδιών τους ήταν απλά η επιβεβαίωση μιας ευτυχισμένης σχέσης και ενός έρωτα που είχε ξεκινήσει από μία δυνατή φιλία.

Η Αγνή Μάρα υπήρξε ο άνθρωπος που στήριξε όσο κανένας τον γνωστό ηθοποιό και μοντέλο την περίοδο που ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στη ζωή του. Αυτή η στήριξη τους έφερε ακόμα πιο κοντά μέχρι που έγιναν ζευγάρι.

Αυτός ο έρωτας και η συντροφικότητα, έφερε στον κόσμο αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα, την κόρη τους Νικολέττα και τον γιο τους Δημήτρη, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Τα μικρά είναι αξιολάτρευτα και κάθε τους φωτογραφία ξεχωριστή. Όσο για το ποιος δημοσιεύει περισσότερες φωτογραφίες των παιδιών; Η απάντηση είναι η μαμά τους, Αγνή που ως φωτογράφος ξέρει να αναδεικνύει την ομορφιά που υπάρχει γύρω της.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε αυτό που ήδη σας έχουμε περιγράψει παραπάνω. Το πόσο όμορφα είναι τα παιδιά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved