Κατερίνα Καραβάτου: Το απίθανο δώρο της κόρης της για τη σημερινή πρεμιέρα

Ξεκινά σήμερα η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» που παρουσιάζει μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη.

Κατερίνα Καραβάτου: Το απίθανο δώρο της κόρης της για τη σημερινή πρεμιέρα

Για μια ακόμη σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου θα παρουσιάζει στο Star Channel την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μετά τις διακοπές της στην Άνδρο και τα Κουφονήσια με την οικογένειά της, γέμισε τις μπαταρίες της και επιστρέφει από σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η κόρη της Αέλια, βλέποντας τη μαμά της να είναι υπ΄ατμόν για την έναρξη της σεζόν, θέλησε να της κάνει ένα συμβολικό δώρο για να της ευχηθεί καλή επιτυχία.

Πρόκειται για μια ζωγράφοκατασκευοευχή, όπως την περιέγραψε η μαμά της στο ποστ που έκανε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου κυριαρχούν οι καρδιές!


https://www.instagram.com/p/CEzXhEyD6oJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος η Άελια παρακολουθώντας με να δουλεύω, ρωτώντας με πιο πολλά απ´ ότι παλιά-μιας και καταλαβαίνει περισσότερα - και νιώθοντας την έννοια μου και τη χαρά μου για την αυριανή πρεμιέρα, μου έδωσε αυτήν τη ζωγράφοκατασκευοευχή. Θα πάρει τη θέση της αύριο το πρωί στο καμαρίνι μου, όπως και όλοι μας στη Φωλιά μας για τέταρτη χρονιά! Έτοιμοι, χαρούμενοι και με μεγάλη αγάπη γι αυτό που κάνουμε καθημερινά: να βρισκόμαστε κοντά σας και να περνάμε τα πρωινά μας, μαζί. Η δική μου ευχή προς όλους εμάς αλλά και προς όλους τους επαγγελματίες και συναδέλφους που εργαζόμαστε σ´αυτόν τον χώρο, είναι να έχουμε μια χρονιά δημιουργική, αξιοπρεπή, γεμάτη όρεξη, γέλια, αισιοδοξία και υγεία. Σας περιμένουμε αύριο στις 09:00 πιο Κου Κου από ποτέ!!!! Όλοι στη Φωλιά! Οβερ!!! @starkoukou @starchanneltv #starkoukou», ήταν το σχόλιο της Κατερίνας Καραβάτου.

Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και αυτή την τηλεοπτική χρονιά.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα στο σχολείο του μικρού Αρίωνα αλλά και στιγμές από τις διακοπές τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved