Όλγα Πηλιάκη: Το δώρο του Μανωλάκη για τη γιορτή της που τη συγκίνησε

 Ο γιος της έμαθε τελευταία στιγμή ότι η μαμά του γιόρταζε όμως δώρο πρόλαβε και της έκανε.

Όλγα Πηλιάκη: Το δώρο του Μανωλάκη για τη γιορτή της που τη συγκίνησε

Η Όλγα Πηλιάκη γιόρταζε πριν μερικές μέρες καθώς την λένε και Αφροδίτη.

Ανήμερα λοιπόν της γιορτής της, την 1η Σεπτεμβρίου, ο γιος της Μανώλης, της έκανε ένα δώρο που το… έφτιαξε με τα χεράκια του. Όχι, δεν ήταν κάποιο γλύκισμα αλλά μια ζωγραφιά που είμαστε σίγουροι ότι για τη μαμά του ήταν το πολυτιμότερο δώρο.

Και επειδή τόσο η 'Ολγα Πηλιάκη όσο και ο Στέλιος Χανταμπάκης έχουν χτίσει μια ζεστή σχέση με τους followers τους, την δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram με το εξής σχόλιο:«”Αυτό πρόλαβα να σου φτιάξω "....μου είπε ο Μανωλάκης όταν άκουσε ότι γιορτάζω σήμερα! ( Σ´αγαπώ Μαμα!)❤️Γιατί για όσους δεν το ξέρετε με λένε και Αφροδίτη! Για όσους το ξέρετε, όπως ο @stelioshantampakis για παράδειγμα, ναι γιορτάζουμε και το δεύτερο μας όνομα και ΝΑΙ παίρνουμε και 2ο δώρο! ?Καλό μήνα σας εύχομαι γεμάτο υγεία, χαρά και αισιοδοξία! #hantampakakia».


https://www.instagram.com/p/CEmgN9ns2tn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η οικογένεια Πηλιάκη- Χανταμπάκη πέρασε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι στο εξοχικό που έχει στο Βόλο ενώ επισκέφτηκε την Πάρο αλλά και τη Σαντορίνη.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι διάσημοι γονείς είναι φανταστικές και μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved