Κατερίνα Καραβάτου: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τον Αρίωνα - Η υπέροχη φώτο

1η Σεπτεμβρίου σήμερα και όπως πολλά παιδιά έτσι και ο Αρίωνας επέστρεψε στο σχολείο του.

Κατερίνα Καραβάτου: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τον Αρίωνα - Η υπέροχη φώτο

Μπορεί η υπουργός Παιδείας σήμερα να ανακοινώνει την τελική ημερομηνία που θα επιστρέψουν τα παιδιά του νηπιαγωγείου, των δημοτικών και των γυμνασίων στις τάξεις τους, όμως τα μικρότερα παιδιά (παιδικοί σταθμοί) ξεκίνησαν και μαζί και αυτά και ο μικρός Αρίωνας.

Μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου έσπευσε να δημοσιεύσει την πρώτη του back to school φωτογραφία. Όπως θα δείτε τον κρατά στην αγκαλιά της έχοντας την τσάντα του στον ώμο της.

«Κάπως νυσταγμένος αλλά πολύ, πάρα πολύ ενθουσιασμένος ξεκινά σήμερα ο Αρίωνας την καινούρια του σχολική χρονιά, στα προνήπια. Δεν ήθελα να τον αφήσω από την αγκαλιά μου, όμως κατάφερα να του στρώσω το πουκάμισο του, να του ψιθυρίσω τις ευχές μου και τον άφησα να απολαύσει τα ωραία που ελπίζω να ζήσει με υγεία και χαρά. Το ίδιο εύχομαι και σε όλους εσάς. Καλό μας μήνα!», σχολίασε και αμέσως τα likes και τα σχόλια για καλή σχολική χρονιά έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/CElQLH_DguJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε αξέχαστε διακοπές με τα δυο της παιδιά και τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη. Δείτε τις πιο όμορφες φωτογραφίες του μικρού Αρίωνα από τις διακοπές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved