Κι όμως! Αυτή η μικρή «γοργόνα» είναι κόρη διάσημης Ελληνίδας μαμάς

Την υπέροχη αυτή φωτογραφία ανέβασε η ίδια η διάσημη μαμά στο Instagram της. 

Κι όμως! Αυτή η μικρή «γοργόνα» είναι κόρη διάσημης Ελληνίδας μαμάς

Είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες μαμάδες της ελληνικής showbiz και κάθε καλοκαίρι οι φωτογραφίες της με μαγιό «ρίχνουν» το Instagram.

Αγαπημένος προορισμός για το καλοκαίρι είναι η Σέριφος την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο με την οικογένειά της. Εκεί απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με τις δύο κόρες της και τον σύζυγό της και τα δύο κορίτσια πρωταγωνιστούν ουκ ολίγες φορές στις αναρτήσεις της.

Μία ακόμα φωτογραφία της μεγάλης της κόρης μοιράστηκε μαζί μας η διάσημη μαμά και πριν από μερικές ημέρες και είναι πραγματικά εντυπωσιακή! Η 10χρονη Σάρα κάνει ένα μακροβούτι και η φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει την ώρα που εκείνη σχηματίζει μία καρδιά με τα χέρια της.

laspa kori 7

Ποια είναι η διάσημη μαμά αυτού του κοριτσιού; Η Κατερίνα Λάσπα, η όμορφη παρουσιάστρια που για περίπου τρία χρόνια ήταν η οικοδέσποινα του πρωινού μαγκαζίνο του Star.

Η Κατερίνα Λάσπα προσέχει τη διατροφή και τη σιλουέτα της και όπως μπορείτε να διασπιστώσετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram δικαίως έχει χαρακτηριστεί μία από τις πιο όμορφες μαμάδες της ελληνικής showbiz.


https://www.instagram.com/p/CEZSoLlHK3O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σάρα Νικολοπούλου: Οι εντυπωσιακές φώτο της κόρης της Κατερίνας Λάσπα

Δείτε μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Σάρας στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved